מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מס' שאלות ו..יוני01/09/2008
קודם כאשר המאמן שחייה שלי אמר לי שהוא רוצה לקחת אותי לטריאתלון הוא דיבר עם המאמן הראשי שגם מנהל את המקום והציע לו לפתוח שם קבוצת טריאתלון. החודש הוא התחיל לאמן אותנו אבל באוקטובר יהיה לנו מאמן נוסף שיאמן בריצה ובאופניים. לכן סביר להניח שאם תגיע לטריאתלון וגם אני אז ניתראה עוד חודשיים בערך אולי קצת יותר. יש לי כמה שאלות לשאול: 1.בקשר לשרירי בטן- האם הכנסת הבטן בזמן ישיבה או שכיבה גורמת לשרירי הבטן לבלוט יותר? 2. באימון שחייה האחרון שלי בזמן ששחיתי בתוך פחות משניה הרגשתי כאב חזק שנמשך כמה דקות בשריר ברגל. הוא עדיים כואב לי עכשיו אבל פחות מבזמן האימון. לפי דעתי זאת לא הייתה התכווצות שרירים מפני שלפעמים יום אחרי אימון שחייה מרגישים קצת את השרירים כואבים אבל הכאב ברגל חזק יותר מבדרך כלל. האם זאת באמת התכווצות שרירים או שיכול להיות שקרה משהו לשריר עצמו? המאמן שחייה שלי אמר שזאת התכווצות. תודה מראש. יוני.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התכווצויות בשחיה
ברק צור01/09/2008הי יוני
התכווצות תוך כדי שחיה הינה דבר די שכיח וגם לי זכור הכאבים המטורפים הללו כשפתאום זה קורה.
אם הדבר חוזר בתדירות גבוהה, שווה להתייעץ עם דיאטן/נית, אולי צריך תוספי מזון לאכילה הרגילה שלך.
אני יודע שבננות עשירות במגנזיום ולפעמים חוסר שלו יכול לגרום לכיווץ וכך אכילה שלהן לפני פעילות גם נותנת אנרגיה וגם מספקת את המינראל הזה.
ברק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)