היי ברק

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• היי ברק
    גיא...
    03/09/2008

יש לי כמה שאלות. 1. זה בקשר לשחקני רוגבי,כידוע הם שחקנים גדולים שרצים במשך 60-70 דקות רצוף. כמעט כמו בכדורגל, אבל למרות כמה שהם רצים הם עדיין גדולים. רציתי לדעת איך אפשר לעשות את זה . כאילו לרוץ הרבה וגם לא להוריד במשקל. עוד דבר אחד. אם אני יעשה את האימון הזה:שכיבות סמיכה רגיל: 3 סטים של 18. שכיבות סמיכה יהלום: 2 סטים של 7 הרמת משקולות של 6 ק"ג עם הרגליים: 3 סטים של 8. עליות מתח רגיל: 2 סטים של 10 2 סטים של 40 כפיפות בטן ואחרי זה הולך לשחות כמה שעות. האם זה טוב זה יפתח לי את הגוף אחרי כמה זמן. הנה התפריט שלי כדי שתוכל לראות את הכמות שאני אוכל. ארוחת בוקר: מקושקשת עם 3 ביצים קוט"ג 2 לחם קפה עם 2 סוכר ארוחת 10: 3 לחמניות : 1 - חמאת בוטנים וריבה 2 - חמאת בוטנים וריבה 3 - חמאת בוטנים וריבה ארוחת צהריים: 200 גרם של עופות – חזה הודו או חזה עוף 2 כוסות אורז אפשר להחליף עם פסטה או פתיתים. כוס תירס ללא סוכר סלט ירקות ללא הגבלה (ללא שמן) אחרי שחייה: ביצת עין מ - 2 ביצים. חצי קופסת גבינה/קוטג' 2 פרוסות לחם מחיטה מלאה 2 ירקות רסק עגבניות – 2 כפות ארוחה לפני שינה : טונה במים – קופסה סלט ירקות חצי כוס אורז. זאת התוכנית , יש שינויים פה ושם אבל זאת התוכנית. האם זה טוב? ואני יקבל תוצאות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    היי ברק

הוספת תגובה

• תשובה (דעתי)

יוני
    04/09/2008

אתה אוכל יותר מדי חלבון!!!!!!! בכללי כולל ארוחת בוקר וערב אתה אוכל איזה 5 ביצים שזה ממש ממש ממש לא בריא. מקסימום 2 ביום וזה רק אם אתה עושה פעילות גופנית. בכל מיקרה בגיל שלנו ולפי הגודל שלנו לא צריך כל כך הרבה חלבונים שיבנו את השריר וגם רק חלק מסוים מהחלבון בונה את השריר ולא כל החלבון שנכנס לגוף שלך. בקשר לתרגילי ידיים אל תגזים, מכיוון שהשחייה רב הזמן זה עבודה חזקה של כל פלג הגוף העליון (כתפיים, ידיים, שרירי גב וכו'..). כמובן שאם תישחה עם קרש תוכל לעבוד מאוד טוב על שרירי רגליים. בסה"כ אתה אוכל מאוד מסודר וטוב, ואל תשכח שלפיתוח של גוף זה עניין מינימום ארבעה חודשים. אז אל תצפה לראות תוצאות בשבועות הקרובים ובשחייה מאוד קל להשתפר בצורה משמעותית אם משקיעים בזה. יוני.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה