משקל מעל הממוצא

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• משקל מעל הממוצא
    נתי
    18/09/2008

שלום אני בן 13 וחודש משקל 54 גובה 1.51 אני מעוניין לתגובה של איש מקצוע אשר יכול להמליץ לי על דרך קלה ופשוטה אני אישית מרגיש בכלל לא נוח במראה שלי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    משקל מעל הממוצא

הוספת תגובה

• אתה שוקל מעולה!

גיא...
    22/09/2008

מה זה מתחת לממוצע? אתה שוקל כמו שצריך אפילו פחות מזה. הקיצור תעשה תרגילי כושר ככה שיהיה לך גוף יפה כי נראה שאתה לא אוהב. אבל אתה צריך להתמיד כדי לקבל תוצאות. תשחה תרוץ אופניים. ותאכל הרבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חישוב עקומות גדילה

ברק צור
    22/09/2008

אהלן נתי
    העליתי את נתוניך על עקומות גידלה שמחברות ביחסיות מסויימת את גילך, הגובה והמשקל שלך.
    מצורף גם הלינק באתר BEOK
    http://www.beok.co.il/Calculator_%20ChildGrowth_age_20.aspx

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה לנתי

ברק צור
    22/09/2008

הי נתי
    לפי עקומות הגדילה והלינק ששלחתי לך, אתה נמצא בין אחוזון 75-90 וזה אומר שאולי באמת שווה קצת לחשוב על שינוי.
    הייתי ממליץ לך 2 דברים כרגע:
    לבקש מההורים להיפגש עם דיאטן/נית ולבחון איך אתה אוכל. לא להתחיל בשום אופן דיאטה אבל כן לדייק קצת במה נכנס לפה.
    דבר שני, להוסיף קצת פעילות גופנית לחיים, במיוחד לקראת תקופת החגים. אני ממליץ על אופניים, להתחיל ולטייל, לרכב, ללכת לביה"ס ברגל, אם אפשר וכד'.
    בהצלחה
    ברק

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה