דחוף

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דחוף
    עומר
    30/09/2008

שלום רב. שמי עומר לצערי אני לא רשום לאף חוג ספורט, ואני אתחלתי להשמין. היתי שמח מאוד עם היתה נותן לי תרגילים שאני יאשה אותם מידי יום שאני יפסיק להשמין ולהפך יהיה לי שרירים. אני בן 13 רב תודות עומר,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דחוף

הוספת תגובה

• אני יענה לך

גיא...
    30/09/2008

אני מבין גם וכמעט ולא עונים פה. אז הנה , קודם כל אם המטרה שלך להרזות אז תתחיל לרוץ,לשחות זה טוב,אופניים. זה גם עושה שרירים כמובן לא מיד אבל תתאמן. ובבית אתה יכול לעשות שכיבות סמיכה , עליות מתח,וכפיפות בטן, גם סקוואט זה מעולה! אבל אתה לא צריך תעשה אופניים במקום סקוואט. הקיצר תתחיל ככה. אם אתה מתחיל בדברים האלה. אז תתחיל לרוץ מרחק קצר בהתחלה ולאט לאט תגביר אותו הדבר לגבי שחייה ואופניים. בקשר לשכיבות סמיכה , מתח , וכפיפות בטן תתחיל ככה: שכיבות סמיכה: 3 סטים של 13 חזרות [ מנוחה של 15 שניות בין סט לסט] עליות מתח: במידה וקשה לך אתה יכול לעמוד על כיסא ולקפוץ למתח ולרדת לאט. אבל ... 3 סטים של 5 חזרות. כפיפות בטן: ידיים מאחורי הראש לעלות עד שאתה מגיע לברכיים 3 סטים של 22 . תגיד לי מה דעתך. בהצלחה,גיא.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה!

עומר
    01/10/2008

רב תודות אני יעשה את מה שאמרתה לי. תודה עומר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בכיף אחי

גיא...
    01/10/2008

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה