מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מה המצב ברק?אבישי01/10/2008
מה המצב?תשמע אני ילד בן 13 ואני רוצה שרירים בבטן אחי הגדול אומר לי שאם אני יעשה הרבה זה יכול להרוס לי ת'גב וזה לא טוב מה אני יכול לעשות כדי שהיו לי שרירי בטן? וגם שרירי חזה? בבקשה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ועוד משהו
אבישי01/10/2008אתה יכול להגיד לי אם המשקל שלי בסדר כי אם לא אז אני ינסה לסדר אותו או שאתה תגיד לי המשקל:43 קילו הגובה:1.55 זה בסדר ? אם לא מה לעשות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום
יוני01/10/2008שלום אבישי. אני בגיל 13 גם התחלתי לעבוד על בטן ולפי איך שקראתי שרירי בטן חזקים יכולים להועיל ליישור הגוף ולגב. בכל מיקרה תלוי על איזה משטח מבצעים את תרגילי הבטן ואם מבצעים אותם נכון. בקשר ל"משטח" עדיף על מזרן. אסור שהמשטח יהיה רך מדי וגם לא קשה מדי. דבר שני, בכפיפות בטן לדוגמא המטרה היא להרים רק את השכמות ולא יותר מי זה כי אז הגב מתחיל לפעול. דבר שלישי, אם אתה מעוניין בתרגילי בטן אני יכול להביא לך אתרים עם תרגילי בטן מצוינים שעזרו לי. אני עכשיו בן 14 ואתה יכול לסמוך שיש לי שרירים חזקים בבטן ורואים אותם טוב מאוד. שכחתי להגיד שתוצאות רואים רק בין חודש (מקרים נדירים) עד שלושה חודשים (התחילו לראות לי שרירים בבטן). מקווה שעזרתי. יוני.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה יוני : )
אבישי01/10/2008תודה אחי !! אמרתה שתוכל לתת לי אתרים אתה יכול בבקשה? ואת הכפיפיות בטן אני יכול לעשות על מיטה רכה? ואם לא אז על מה חוץ מי מיזרון? מקווה שיש לך תשובה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבעיה באינטרנט
יוני02/10/2008אני יענה לך על השאלה ביום ראשון. מצטער שאני לא יכול לענות לך בנתיים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאבישי אתה גר במטולה?
גיא...01/10/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה: \ ללא לממה.?
אבישי02/10/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש איזה אחד שהוא
גיא...03/10/2008אותו שם ואותו גיל והוא גר במטולה ככה שחשבתי. תודה שענית בכל מקרה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאין בעד מה : ]
אבישי03/10/2008יוני אל תשכח להביא לי תאתרים למה אני חזק בקטע הזה חח... תוודה גבר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיוני!
אבישי03/10/2008וואי תודה שיחקתה אותה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבכיף אבישי
יוני04/10/2008באחד הקישורים יש קישור לתרגילים על שרירים אחרים בגוף. בכל מיקרה לא רק תרגילי בטן עוזרים לפיתוח של השרירים. גם פעולות בהם יש צורך בנשימה כמו ריצה ושחייה. יוני.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה לאבישי
ברק צור05/10/2008אהלן אבישי
אני שמח שאתה רוצה ריבועים בבטן, אני רוצה להיות מטר ותשעים...
לא בטוח שיש לך את מבנה הגוף המתאים שיראו אצלך שרירי בטן ואם תתאמץ יותר מדיי ותעשה גם כפיפות לא נכון אתה בהחלט יכול לפגוע בעצמך.
מה שנכון זה לאמן את כלל הגוף.
הייתי ממליץ לך לבדוק אם ליד מקום מגוריך יש חוג כושר לבני נוער ולהתחיל להתאמן שם על כלל הגוף.
עוד אופציה זה לקנות הביתה מתח ולחבר אותו למשקוף ולשלב אימון של עליות מתח וכפיפות מרפקים. זה בטוח יתחיל לחזק אותך
בהצלחה
ברק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)