מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלהתענו לי15/10/2008
אני בן 13 ו10 חודשים ושוקל 55 ורציתי לדעת איך אני יכול לנפח את השרירים ? ( אני מתאמן על 5 ק"ג } ותוכל לומר לי כמה סטים וכמה חזרות עלי לעשות? ותוך כמה זמן רואים תוצאות ? כמה אני יכול לעשות בשבוע אימון ומתי לנוח ? ומה עלי לאכול הודה לך אם תוכל להיות יותר ספציפי והאם מותר לי לקחת תוספים ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוכנית אימונים לא בונים באינטרנט...
ברק צור18/10/2008שלום רב,
יופי שאתה רוצה להתאמן ברצינות ואפילו שוקל לקחת תוספים.
צריך להבין שמבלי לראות את מבנה גופך ולנסות עימך מס' תרגילים , לא ניתן לבנות תוכנית אימון רצינית באינטרנט. לא כל משקולת מתאימה לכל שריר. יכול להיות שעבור שרירי החזה 5 ק"ג יספיקו לך ועבור היד האחורית אתה תסתכן בפציעה עם משקל זה.
מומלץ לפגוש מדריך שיבנה לך תוכנית שכזו. גם אני פוגש בשוטף נוער ומבוגרים שצריכים תוכנית.
לגבי תוספים, עדיף בגילך לאכול אוכל אמיתי ולא לבלוע תוספים. אוכל אמיתי זה פחמימות, חלבונים ושומנים.
גם כאן יש מקום לתוכנית מדוייקת ולא לקבל המלצות באינטרנטר, כי זה צריך להתאים במדויק לך.
ברק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)