שלום ברק

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום ברק
    ניר
    26/10/2008

אני טריאתלט בן 12 ומזה יותר משבוע יש לי כאבים בעקב שמאל ובעקב ימין והם לפעמים חלשים ולפעמים חזקים. כתוצאה מריצה. האם אתה יודע על אורטופד ספורט באזור צפון/מרפאה לאורטופדית ספורט. ואם כן אז אפשר גם לדעת באיזו עיר/כפר? תודה מראש! ניר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שלום ברק

הוספת תגובה

• עזרה

יוני
    27/10/2008

אני מקווה שאני יוכל לעזור לך. קודם כל סביר להניח שהעזרה שלי תהיה נכונה רק במצב שהכאבים בעקב כואבים יותר אחרי ריצה, אלא אם הם התחילו לכאוב בגלל שאתה רץ. אם האפשרות הראשונה שרשמתי היא הנכונה אז אלה כאבי גדילה. אני גם טריאתלט של ריצות ארוכות ובגיל שלך היו לי כאבים בעקב ברגל שמאל. הלכתי לרופא והוא אמר שאלו כאבים המסמנים שזאת התחלת ההתפתחות שלך. יוני.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מרפאת ספורט

ברק צור
    27/10/2008

הי ניר
    טוב שאתה קשוב לגופך. כאב זה מנגנון שחשוב לזרום עימו ולא להעלם ממנו
    אני עובד רבות עם מרכז מדיקס שיושבים בהדר יוסף, ת"א. זה קרוב לגני התערוכה ולתחנת רכת של האוניברסיטה
    מי שמנהל מקצועית את המקום הוא דר' יוני ירום שהוא גם יו"ר איגוד האופניים ורופא רציני.
    במקום שורה ארוכה של מטפלים, תזונאים ואפילו יושב שם דויד רזניק, מאמן נבחרת ישראל ברכיבת כביש שמפעיל במקום מעבדה לכיוון אינפרא אדום של גובה הכידון והמושב לכל רוכב ורוכב.[
    חפש בגוגל מדיקס או MEDIX , השתמש בשמי ואני מאמין שגם תקבל הנחה
    בהצלחה
    ברק

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה