היי ברק!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• היי ברק!
    חיים1
    28/10/2008

שלום שמי חיים ואני בן 14.5 ואני מתאמן בבית על מנת לפתח את הגוף, הכוונה לעלות במסת הגוף כמה שיותר ועד עכשיו זה מצליח לי לא רע. בתחילת החופש הגדול שקלתי 64 ק"ג על 1.80 וכיום אני שוקל 72 ק"ג על 1.82 ועכשיו אני מרגיש שאני נתקע באיזשהו מקום לא מצליח לעלות במשקל מה לעשות??? כמובן שאני מתאמן נכון 4 פעמים בשבוע תוכנית ABC בחלוקה הזאת: A: גב+יד קדמית B: חזה+יד אחורית C: רגליים+כתפיים יש להדגיש שאני מתאמן בבית עם 2 דאמבליים קטנים מתברגים ועם 27 ק"ג של פלטות במשקלים שונים. כרגע החזה הוא אחד החלקים הכי חזקים שלי לפחות ככה אני חושב החזה והיד הקדמית, כי ביד קדמית ובחזה יש לי את השיפור הכי גדול מאימון לאימון. ורק רציתי להגיד לך שבעבר הייתי ילד ממש רזה ועם יד צנומות ועם גוף קטן וכיום אני עם גוף גדול ושבהתחלה לא הייתי מסוגל לעשות מתח 1 וכיום אני מסוגל לעשות בין 10-15 מתח. והכי חשוב זה שאני מקפיד על תזונה נכונה 4-5 ארוחות ביום אני אוכל 140 גרם חלבון ולפעמים יוצא גם הרבה יותר 150-180 אני מקפיד לאכול 3000-3300 קל' ביום ו300 גרם פחמימות והרבה שומנים טובים כגון: טחינה,חמאת בוטנים ושמן זית וכמו כן ירקות ופירות. וגם אני מקפיד מדי פעם לצאת מהשגרה ולאכול משהו לא בריא פעם בשבועיים בערך רק כדי למלא את מאגרי הקליקוגן או איך שלא אומרים את זה וגם כי צריך להינות בחיים גם עם יש מטרה. כרגע אני שואף להגיע ל80 ק"ג אבל בנתיים זה לא מצליח כי אני תקוע כבר חודש בערך על 72 ק"ג מה לעשות?? ואני רוצה להגיד לך שאני יודע המון דברים בתחום ומכיר המון תרגילים מורכבים ככה שאתה יכול לדבר על דברים מסוג זה כי אני מבין מאוד בתחום פיתוח הגוף וכמו כן אהבתי מאוד את עבודתך בלרדת בגדול!! מצטער על החפירה הארוכה, חיים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    היי ברק!

הוספת תגובה

• אהלן חיים החופר...

ברק צור
    30/10/2008

הי חיים
    קודם כל אתה לא חופר, תענוג לקרוא כמה אתה מבין ומכוון מטרה.
    חשוב לי מאוד שתבין שלכל גיל וגיל יש את ההתפתחות שמתאימה לו ואת הפוטנציאל שמתפתח באותו שלב.
    הפוטנציאל של העלאת מסת שרירי אצל גברים מגיעה לשיאה בכלל לכיוון סוף גיל ההתבגרות, לכיוון גיל הצבא ולפעמים אפילו רק בסופו.
    זה לא אומר שאתה לא תתחזק, הנה כבר אתה מתאר העלאת מסה אבל היום הגוף שלך רוצה שתמצה את הפוטנציאל שלו בתחומים אחרים.
    מהירות, סיבולת, גמישות, קואורדינציה: אלו דברים שאם לא תעבוד עליהם היום, תצטער עליהם בגיל יותר מאוחר כי כבר לא תוכל למצות בהם את מלוא היכולת שלך.
    הייתי רוצה לראות אותך יותר רוכב, רץ, מבצע תרגילי שיווי משקל , אולי משחקי כדור, רולרבליידס ומעל להכל המון גמישות. אני רואה חבר'ה ביחידות מובחרות שהיום בגילי והם מקללים את עצמם שהם השקיעו כל כך בפיתוח כוח והיום הם עם בעיות גב, פריצות דיסק וכד'.
    סמוך עליי, אתה תמשיך להעלות מסת שריר, תן לגוף את הזמן שלו. צא החוצה ותינה קצת מפעילות אירובית
    ברק

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה