היי ברק

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• היי ברק
    יניב
    31/10/2008

שלום קוראים לי טום ואני בן 13 וחצי . לפני כשנה אני הייתי כ13 קילו יותר , הייתי עם עודף משקל נוראי .. הלכתי למכון כושר ועשיתי המון הליכונים והורדתי המון , אבל הבעיה שלי היא שעשיתי דיאטה חריפה וגם הורדתי כמה קילו במסה של השריר שלי .. עכשיו אני הולך לחדר כושר ועושה בעיקר משקולות , אני רוצה לדעת חד וחלק , האם יש נזק שילדים בגיל שלי מתאמנים עם משקולות ? האם יש חסרונות לדבר הזה ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    היי ברק

הוספת תגובה

• אימוני משקולות ונוער

ברק צור
    03/11/2008

אהלן טום
    קודם כל , כל הכבוד על השינוי המדהים שעשית, גם אני רזיתי קצת אחרי הבר מצווה וזה בדיוק בזמן הנכון.
    לגבי אימוני כוח, צריך להבין שפוטנציאל עליה במסת שריר אצל ילדים ונוער הוא בכלל לא מפותח, אתה יכול לבצע תרגילי כוח של סיבולת שריר, עם הרבה חזרות אבל ממש לא אמור להרים משקולות כבדים.
    הכי נכון לטעמי שתרכב על האופנים, תלך, תרוץ וכן, פעמיים בשבוע, אתה יכול גם קצת לשחק עם משקולות אבל לא לנסות ולצפות להעלות מסת שריר כי אתה לא בשלב ההתפתחות לכך.
    ברק

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה