מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שלוםמיכל15/11/2008
אני בת 16 מתאמנת במכון כושר כבר שנתיים, רציתי לשאול מה לא מומלץ לילדה בגילי לבצע? יש לי כושר ממוצע. תודה מראש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אל דאגה
ד''ר גל דובנוב-רז15/11/2008כעקרון, את יחסית בוגרת ומנוסה, כך שלא סביר שתבצעי תרגילים מזיקים או שתשתמשי במשקל כבד מדי. עקרונות האימון בחדר הכושר (ומדובר על אימוני התנגדות, מכשירים ומשקולות) לילדים ונוער הם ביצוע תרגילים לקבוצות השרירם הגדולות, 10-15 חזרות, ולהעלות את העומסים באיטיות ובהדרגה. לא לשכוח לעבוד בטווח תנועה מלא ובאיטיות מסוימת. המשיכי להנות!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
מיכל15/11/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמלצות למיכל
ברק צור16/11/2008אהלן מיכל,
מעבר לאימוני הכוח בחדר הכושר, הייתי מאוד רוצה לראות אותך נכנסת גם לשיעורי הסטודיו: אירובי, קיקבוקסינג, ריקוד. ככל שתתרגלי סוגי אימון שונים, תפתחי אצלך את הכושר והיכולת ברבדים רבים.
דווקא לבני נוער מומלץ לא להתקבע רק בחדר הכושר אלא לגוון ולגרות את השרירים וביחד איתם את מערכת העצבים להתמודד עם סוגי אימון שונים ככל שניתן
בהצלחה
ברק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)