שלום

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום
    מיכל
    15/11/2008

אני בת 16 מתאמנת במכון כושר כבר שנתיים, רציתי לשאול מה לא מומלץ לילדה בגילי לבצע? יש לי כושר ממוצע. תודה מראש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שלום

הוספת תגובה

• אל דאגה

ד''ר גל דובנוב-רז
    15/11/2008

כעקרון, את יחסית בוגרת ומנוסה, כך שלא סביר שתבצעי תרגילים מזיקים או שתשתמשי במשקל כבד מדי. עקרונות האימון בחדר הכושר (ומדובר על אימוני התנגדות, מכשירים ומשקולות) לילדים ונוער הם ביצוע תרגילים לקבוצות השרירם הגדולות, 10-15 חזרות, ולהעלות את העומסים באיטיות ובהדרגה. לא לשכוח לעבוד בטווח תנועה מלא ובאיטיות מסוימת. המשיכי להנות!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

מיכל
    15/11/2008

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המלצות למיכל

ברק צור
    16/11/2008

אהלן מיכל,
    מעבר לאימוני הכוח בחדר הכושר, הייתי מאוד רוצה לראות אותך נכנסת גם לשיעורי הסטודיו: אירובי, קיקבוקסינג, ריקוד. ככל שתתרגלי סוגי אימון שונים, תפתחי אצלך את הכושר והיכולת ברבדים רבים.
    דווקא לבני נוער מומלץ לא להתקבע רק בחדר הכושר אלא לגוון ולגרות את השרירים וביחד איתם את מערכת העצבים להתמודד עם סוגי אימון שונים ככל שניתן
    בהצלחה
    ברק

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה