שאלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה
    רן
    18/11/2008

אני משחק כדסרגל פעמים בשבוע עם חברים וכל משחק שלנו זה בערך שעה וחצי - האם זה מספיק טוב בשביל כושר גופני? כמה קלוריות שורפים במשחק אחד? רק לציין שרק התחלנו לשחק בחודש האחרון ובהתחלה היה לי מאוד קשה אבל אחרי כמה שבועות הכושר שלי מאוד השתפר. זה מספיק פעילות בשביל להיכנס לכושר ולהוריד במשקל? אני בן 24תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• כמה ספור זה מספיק ??? תשובה לרן

ברק צור
    19/11/2008

אהלן רן,
    השאלה שלך מעניינת רבים, מתי עשיתי מספיק כדי לראות שינוי.
    יש 2 צדדים למשוואה: כמה שורפים וכמה אוכלים. אני מכיר חבר'ה שמתחרים בטריאתלון, מתאמנים כ 12 שעות בשבוע ועדיין סוחבים עודף משקל כי אחרי כל אימון הם אוכלים כמו קרנפים בספארי...
    מבחינת אפקט אימון, 2 אימונים בשבוע זה המינימום שאנחנו ממליצים כדי לחוות שיפור בכושר ואתה באמת מדווח שהוא השתפר.
    מבחינת ליצור שינוי, אם לא הוספת משמעותית לתפריט שלך אוכל בגלל האנרגיה שאתה מוציא, אין ספק שלאט לאט תראה שינוי במדדי הגוף.
    אם לא תראה, או שתוסיף עוד 1-2 יח' אימון או שתפנה לתזונאי לבחון את הרגלי האכילה שלך.
    בהצלחה
    ברק

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה