התכווצות שרירים בשחיה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התכווצות שרירים בשחיה
    חזן ליאת
    07/12/2008

שלום רב. שמי ליאת ויש לי ילדה מדהימה בשם שחף והיא בת 8 שנבחרה מתוך הרבה מאד ילדים לנבחרת שחיה שמתאמנת 3 פעמים בשבוע. שעה ראשונה כושר וחימום ושעה נוספת שחיה. שחף בגובה 1.28 ומשקל 21.5 ק"ג לשחף יש המון רצון ומוטיבציה להצליח אולם מרגע שנכנסים לים ובעיקר בוינגייט שבו טמפרטורת המים קרה יותר היא אינה מצליחה לסיים שיעור עד סופו ובדרך כלל יוצאת באמצעו כשכולה רועדת בצורה קיצונית אפילו לאחר שהיא עם חלוק רחצה מחמם. היא טוענת שאינה יכולה להמשיך מכיוון שקר לה כל כך ושרירי הרגליים כואבים לה נורא. שחף לא מוותרת וממשיכה לבוא לאימונים למרות שאמרנו לה שאולי תוותר, אבל יש לה המון רצון להצליח ומוטבציה בשמיים. כיצד ניתן לעזור לביתי האהובה אשמח לקבל תשובה דחופה יש לה בקרוב תחרויות שחיה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    התכווצות שרירים בשחיה

הוספת תגובה

• שחיה בטמפרטורה קרה

ברק צור
    07/12/2008

אהלן ליאת,
    אני מבדיל בין 2 דברים: הקור וההתכווצויות.
    גם אנחנו בעולם הטריאתלון שוחים לפעמים עם חליפות שחיה. מתחת לטמפ' של 22-23 מעלות ( כמדומני ) מותר אפילו בתחרויות לשחות עם חליפה.
    הייתי מסביר למאמנים שלה שהאלטרנטיבה היא או ששחף מתחילה לשחות עם חלפיה או שאתם כהורים עוצרים לה את האימונים !!! חלק מהחליפות בסה"כ מבודדות ולא מסייעות בציפה כך שזה לא יגרום פתאום לשחף לשחות יותר מהר.
    מעבר לכך, לגבי ההתכווצויות, לפעמים זה בהחלט מוםיע כתוגבה לקור. השרירים רועדים=מתכווצים כדי לייצר חום ולאחר זמן ממושך של כיווצים , הם מתעייפים ומתחילה גם התכווצות מתמשכת וכואבת.
    במידה וזה לא ייפתר ע"י חליפת השחיה, הייתי מבצע לשחף בדיקות דם ומגיע עימה לפגישה עם דיאטנית ספורט.
    אשמח להיות מעודכן בנושא דרך הפורום
    בהצלחה
    ברק צור

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לברק צור מליאת

חזן ליאת
    07/12/2008

לברק צור תודה רבה על התשובה המפורטת והמהירה. שמחתי לקבל את המידע שהעברת. האם יש באפשרותך לומר לי היכן ניתן למצוא חליפות שחיה שלא מציפות ובכל זאת שומרות על חום הגוף אודה לך מאד מכיוון שחיפשתי בכל האינטרנט כמ כן ביררתי עם המאמנת שלה אולם אף אחד לא יודע. בתודה מראש ליאת

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חליפות שחיה

ברק צור
    07/12/2008

הי ליאת
    רשת חנויות טיים טריאל מתמחה בטריאתלון.
    ברשפון דברי עם מירב, בת"א עם צח .
    במידה ואין להם, צח יוכל לעזור לך גם לברר על הזמנה מיוחדת באינטרנט.
    אני אהיה מופתע מאוד אם לא תמצאי פיתרון דרכם ובכל מקרה, עדכני אותי אם לא, נחפש יחד בעוד מקומות.
    ברק

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה