תוכנית אימון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תוכנית אימון
    אלירן כהן
    11/12/2008

אני בגיל 16 שוקלכ-56 ק'ג והגובה שלי כ-169 ס'מ. מתאמן בחדר כושר כ-3 פעמיים בשבוע בחודשיים האחרונים. לפני זה התאמנתי 4 פעמיים בשבוע,בערך כשנה . אני דוחס בחזה כ-50 ק'ג. רציתי לדעת עם אני פוגע לעצמי בגדילה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תוכנית אימון

הוספת תגובה

• אימון לא פוגע בגדילה

ד''ר גל דובנוב-רז
    11/12/2008

כל עוד משולבת תזונה מתאימה ושינה ערבה. הן אלו שמאפשרות את הבניה של השריר והעצם בעזרת המערכת ההורמונלית. המשך להתאמן בשקט, תוך עליה הדרגתית במשקלים, בלי שטויות שעלולות סתם לפצוע , עם תזונה מאוזנת ובלי שום תוספים, ותשע שעות שינה בלילה.. בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אימוני כוח לבני נוער

ברק צור
    11/12/2008

אהלו אלירן
    אני יודע שמה שאני כותב כאן לא פופולארי ושבני נוער כבר מתים להרגיש מבוגרים להרביץ אימוני כוח ומשקולות, אבל אני חייב להגיד לך שאני לא כל כך מבסוט מזה שאתה משקיע כל כך הרבה זמן במשקולות.
    בגיל הזה אני רוצה לראות אותך עובד על סיבולת: רץ, רוכב, שוחה וגם באימוני כוח עובד יותר על מס' חזרות גדול 15-20 ופחות על כמה משקל אתה מרים.
    תרגילי מתח, כפיפות מרפקים הם תרגילים נהדרים, למרות שגם במתח אתה מתמודד עם משקולת רצינית וזה משקל הגוף אבל גם פה אפשר להקל או עם גומיות או עם מכשיר שנקרא גרויטון, תבדוק אם יש לכם אותו בחדר כושר.
    בקיצור, יש לך את כל החיים לפמפם משקולות, הפוטנציאל של עליה במסת שריר בכלל עוד לא מפותח אצל נוער ולכן עדיף לפתח אותו ברקע של עוד דברים. צא לשחק משחקי כדור, לך גם לחוגי ספורט, תרגיע עם המשקולות
    בהצלחה
    ברק

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה על הייעוץ

אלירן כהן
    12/12/2008

קודם כול שמחתי שסוף סוף אני מקבל תגובות מקצועיות וטובות. אני לקחתי לצומת לב את ההערות ואני יתחיל גם בפעילות אירובית ותרגלי גמישות לשרירים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה