מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שלום ברקמישהי01/01/2009
בת 17 ואני מעונינת להוריד אחוז שומן מתאמנת 6 פעמים בשבוע ימי ראשון שלישי וחמישי עובדת על משקולות חופשיות של 4 קילו לידים עובדת על קבוצות שרירים,עם סטים מסודרים כמובן לוקח לי חצי שעה לפחות, לאחר מכן רצה 35 דקות בימי שני רביעי ושישי עובדת על עיצוב הרגליים+שרירי הבטן 40 דקות ולאחר מכן רצה 35 דקות אני יצליח ככה? כמובן שהתזונה שלי מאוזנת ובריאה,מכילה כ-1500-1600 קלוריות תפריט עם הרבה חלבונים וארוחה מסודרת של לפני אימון ואחרי אימון כמובן. מה אתה אומר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אהלן מישהי...
ברק צור01/01/2009שלום רב מישהי (-:
קודם כל , כל הכבוד על הרצינות. זו תוכנית אימון מאוד מסודרת, מורכבת ואף אינטנסיבית.
חשוב לי לוודא רק מס' דברים איתך:
1.כמה את ישנה בלילה , כי את חייבת לפחות 7 שעות שינה, את עדיין בתוך תהליך צמיחה וזו תוכנית די מפרכת.
2. לוודא שבתוך סך הקלוריות שאת אוכלת, יש מקום של כבוד לפחמימות כי כך הגוף עובד. הוא לא ממש יוריד אחוזי שומן, בלי "דלק" וזה פחמימות.
3. לוודא שאת שותה מספיק מים לאורך היום.
4. לבדוק עם מי שבנה לך את התוכנית שכל 2-3 חודשים את משנה את כולה, את הסטים, אולי להוסיף משקל או חזרות או לגוון תרגילים, לבדוק באיזה קצב את רצה ובעיקר על איזה דופק !!!
5. לוודא מעל להכל שאת נהנית !!! זה הכי חשוב לי , כי התוכנית אינטנסיבית ויש לך רק יום מנוחה אחד בשבוע
6. להחליט עם איש מקצוע רציני לכמה אחוז שומן את רוצה לרדת והאם זה בכלל אפשרי ? מתחת לאחוז שומן מסוים לא תקבלי מחזור, תתחיל נשירת שיער ודלדול מסת עצם ושריר, אולי בכלל יש לך מבנה משפחתי שלא יאפשר לך לרדת היכן שאת רוצה. התיאום ציפיות הזה מאוד חשוב ואי אפשר לעשות אותו לבד !!!
בהצלחה
ברק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי ברק(:
מישהי01/01/2009אני מודעת מצוין לכל הדברים שכתבת כאן, בוודאי שאני נהנת ..אחרת לא ההיתי עומדת "בעומס" הזה למרות שלדעתי זה לא עומס,אבל זה כן המון השקעה זה לא שהתחלתי את התוכנית הזו סתם ככה, אני כבר עושה ספורט המון במשך שנתים בערך בשביל הכיף..לא היה כאלה תוצאות כי התזונה שלי לא היתה תואמת במיוחד היום אני כבר שומרת אוכלת בריא ומסודר כמובן שבלי פחממות אני לא יצליח לתפקד וזה מה שיתן לי את הכוח..הכמות של הפחממות בכל התפריט שלי הם:6 פרוסות לחם קל,כוס פחממה,ו-2 פירות,כמובן גם המון ירקות כל השאר בא מחלבונים ושומנים טובים-טונה,ביצה,חזה עוף,יוגורט,גבינות רזות,שמן זית,טחינה,אגוזי מלך כמובן בכמויות נורמליות אך מספקות. וכן התוכנית שכתבתי לך עכשיו שינתי אותה לפני שבוע מתוכנית אחרת,בשביל ליצור בילבול לגוף ושרפת שומן יותר רצינית עד היום עשיתי כ-4 אימוני אירובי בשבוע..היום הגברתי ל6 על מנת שיהיה תוצאות יותר טובות. אני שואפת לאחוז שומן נמוך אך מציאותי!!! מה אחוז שומן בערך שמומלץ לא לרדת ממנו ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאחוז שומן לנערות
ברק צור01/01/2009הי על יעד של אחוז שומן הייתי מדבר איתך רק אחרי מדידה שלך, הבנה איפה את עומדת מבחינת התפתחות, בוחן היסטוריה משפחתית וכד'. זה לא משהו שהייתי מגדיר באינטרנט. ניתן ללכת לדיאטנית ספורט או להגיע למרכז של רפואת ספורט שמתמחה בנושא. ברק
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)