צריכה עזרה דחוף!!!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• צריכה עזרה דחוף!!!
    חסוי
    12/01/2009

אני בת 13 והגובה שלי זה 1.44 יש לי גוף רזה אבל הירכיים קצת מלאות אך אני יכולה להתאמן ולהרזות במקום הירכיים? האם זה קשור לתזונה כי אני לא אוהבת ירקות ופירות בכלל! אני אוכלת מפירות רק תפוח וירקות מלפפון פלפל וחסה לא תמיד.... אם זה קשור לספורט איזה ספורט אני צריכה לעשות ? ואם אני יכולה להתאמן גם במיתקנים של הכושר שיש בגינות? תודה מראש לי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    צריכה עזרה דחוף!!!

הוספת תגובה

• אכן דחוף

ד''ר גל דובנוב-רז
    12/01/2009

את לא יכולה לרזות רק בירכיים בשלב זה - אגב, אנו עורכים מחקר בירושלים לגבי השאלה אם אפשר להוריד שומן ממקום אחד בלבד ע"י טיפול מקומי. מלפפון פלפל וחסה הם אחלה סלט, הקפידי על כך גם בלי קשר למשקל ולירכיים..כעקרון פעילות אירובית ע"פ 60 דקות מדי יום היא המומלצת לבנינוער, וניתן לשלב גם עבןדה כנגד התנגדות כמו מכשירים. ובאופן רשמי, נדמה לי שמתקני הכושר בגינות מאושרים רק מגיל 14 ע"פ מכון התקנים..אם כי לא צפוי שייגרם לך נזק מהם

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה