מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- היי ברקלילכוש23/01/2009
אני בת 19.גובה 1.65 משקל 53 אחוז שומן 21 מתכוונת לרדת ל18 המטרה לרדת באחוז שומן וזו תוכנית היאמונים+תזונה שלי לתקופה הקרובה בבוקר:יוגורט+שתי לחם קל+שתי כפות קוטג 3 אחוז ביינים:שתי לחם קל+שתי כפות קוטג' צהורים:כוס פחממה+חזה עוף+כפית שמן זית בסלט ביינים לפני האימון:תפוח מתחילה ב4 וחצי מסימת בערך ב6 ישר שמסימת אוכלת כמעט בננה וכמה זמן אחר כך בתום האימון80 גרם טונה(17 חלבון*) + ביצה+כפית טחינה ושתי ירקות בלילה יותר מאוחר מננשנשת לי איזה שתי ירקות עם 4 כפות קוטג' האימונים הם: ראשון שלישי וחמישי,פילאטיס לאזור הרגלים בעיקר+כל מיני סטים לתרגילי הבטן בימי שני רביעי ושישי עבודה עם משקולות חופשיות ליידים בכל פעם אחרי האימון הקצרצר הזה אני רצה חצי שעה על מהירות 9.0 בכל עשר דקות הולכת שתי דקות מהירות(בשביל להרגיע את הדופק ולעלות אותו שוב) אם זה חשוב לציין את זה. איך זה לדעתך ? חשוב לציין שביום שישי אני מוסיפה לי ארוחת פינוק המסתכמת עד 600 קלוריות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אהלן לילכוש
ברק צור24/01/2009הי
קודם כל סאחתיין על הרצינות. תוכנית מאוד מורכבת.
מס' נקודות,
לפי מה שכתוב את מבצעת 6 אימונים בשבוע. האם כל פעם את גם רצה ? כלומר, 6 אימוני ריצה ? כמה זמן את עם התוכנית הזו ?
קשה לי לבקר את תוכנית הכוח כי לא נכנסנו למחזורים, סטים ומשקלים.
הייתי שמח לדעת שעשית לאחרונה בדיקות דם ושהכל מאוזן, בדגש להמוגלובין וברזל כי את בתוכנית מאוד מוקפדת.
לטעמי, אין מנוס מפגישה מסודרת עם איש מקצוע שיינתח את כלל ההתנהלות שלך.
איני ידוע היכן את מתגוררת ומה הכי קרוב אליך.
בעיקר ומעבר להכל, היה לי חשוב לדעת שאת נהנית מה"שגרה" הזו שלך כי היא מאוד תובענית.
היעד של הורדת 3% שומן הוא לא מוגזם, השאלה היא אם זה יספק אותך, האם זה ייראה טוב עלייך והאם תצליחי לשמור על כך מבלי להרגיש עבד לגופך...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה..
לילכוש24/01/2009נכון ברק חשוב לי לציין שזה באמת תוכנית אימונים קשה אני מאוד נהנהנת אבל שמתי לב בזמן האחרון שזה לוקח ממני בזמן הפנוי זאת אומרת לפעמים אין לי זמן לפנות לדברים אחרים כי אני משועבדת לתוכנית הזאת מצד אחד זה טוב כי זה המון ספורט ואני גם אוהבת את זה מצד שני אני לא נוננת לעצמי זמן לדברים אחרים המשקלים והסטים ממש קטנים ..בגלל שאני בחורה אני מרימה כל משוקלת 3 קילו גם כי אני בבית ואני מעדיפה יותר לעשות את זה בבית לגבי הריצות , כן התכוונתי ל6 פעמים ריצות בשבוע יש לי שתי אפשרויות בשביל לשנות את השגרה הזאת לא בגלל שאני לא נהנת בגלל ששוב אמרתי אין לי זמן לדברים אחרים אני בדרך כלל כל פעם עושה לפני זה כמה תרגילים לפני שאני יוצת אלריצה ( כל פעם ) אז חשבתי לההשאיר רק שלוש ימים של זה.יום כן יום לא. או פשוט להוריד את כל התוכנית אימונים ל4 פעמים בשבוע שזה כולל שאני יעשה את התרגילים והסטים שזה כמה סטים לבטן,מעט משקולות לרגלים ולידים כחצי שעה ואחר כך יצא לריצה של חצי שעה,ובגלל שאני מורידה את הכמות מ6 ל4 אני יוסיף לכל אימון עוד עשר דוקת ריצה(40 דקות מה אתה אומר ) ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשוב אהלן
ברק צור24/01/2009הי לילך חד משמעית את צודקת. בכל אימון יש לנו זמן קבוע של התארגנות לקראת, מקלחת אחרי וכד'. נכון מאוד לעבור ל 4-5 אימונים בשבוע כשמתוכם הייתי מגדיר 2 באמת הדגש יהיה יותר אירובי ובהם תאריכי את אימון הריצה אפילו ל 60 דקות ( כמו שפירטת, עם הפוגות של הליכה, לפעמים תנסי להאט את הקצב ולהאריך בריצה ולפעמים תקצרי דווקא כי קצב הריצה יעלה ). 2 אימונים יהיו גם אירוביים אך עם מרכיב כוח דומיננטי בהצלחה וקדימה, להירשם לקורס מאמנות...אני הייתי מצרף אותך לצוות שלי (-: ברק
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלברק
הי25/01/2009אתה חמוד(: תודה על המחמאה ותראה מה חשבתי לעשות שאני מתחילה את זה מהיום כמובן..(: בימי ראשון שלישי וחמישי אני יעשה את האימון שהוא יותר כוח שזה משוקלות חופשיות קצת לידים,כפיפות בטן ועוד כמה תרגילים לידים (די חובבני לא כמו בחדר כושר) אבל זה גם משהו,כמו תרגילי פילאטיס שכאלה....:) זה יקח בערך חצי שעה לא יותר מזה ואחר כך אני ירוץ 40 דקות(העלתי בעשר דקות) בגלל שצימצתי והוספתי עוד יום אחד שבו אני ירוץ עוד 40 דקות(יום שבת) האמת שקשה לי לעלות ל60,ולא בגלל שאני לא בכושר בגלל שאני עושה את זה על ההליכון האמת שדיי מחרפן אותי להיות על ההליכון יותר מ40 דקות ואם אני לא יהנה זה לא שווה כרגע קר מאוד אז אני לא רצה בחוץ חוץ מזה שכל ה40 דקות שלי אני רצה נטו ! כל עשר דקות אני מעלה ליותר מהיר בעיקרון אני מתחילה על 8.4 ומסימת ב9.2 כל עשר דקות מעלה ב-2 יותרטוב ? :)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)