כאבים במרפק של היד בהמשך הדו ראשי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבים במרפק של היד בהמשך הדו ראשי
    איתמר
    25/01/2009

שלום ברק אני בן 15 ומתאמן בחדר כושר לאחרונה החילו לי כאבים במרפק הקדמי ביד בסוף השריר הדו ראשי אני רוצה לדעת מה עלי לעשות כדי שהכאבים יפסיקו תוכל בבקשה להמצליץ לי על כדורים מתאמים נסיתי משחות מחמיומות ולא עזר לי אציין שזה כואב לי רק באימונים פניתי לרופא תהיה בעוד שבועים ואין לי זמן לחכות תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• כשכואב הגוף מאותת שמשהו לא תקין

ברק צור
    25/01/2009

הי איתמר
    לצערי לא אוכל לעזור לך בפניה זו .
    איני רופא ועליך להתאזר בסבלנות עד לתור שנקבע או לבקש מההורים לקחת אותך לרופא פרטי.
    כשכואב הגוף מאותת שמשהו לא תקין. אם תמשיך, הבעיה יכולה להחמיר ואז זה ישבית אותך לתקופה ארוכה עוד יותר.
    מצטער, אבל זה אומר שאתה ספורטאי אמיתי, אם יש לך כבר פציעות ספורט...
    ברק

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דלקות גידים

ד''ר גל דובנוב-רז
    25/01/2009

הסיפור והמיקום אופיניים לתחילתה של דלקת. הטיפול המומלץ במצבים אלו הוא מנוחה יחסית ולעתים אנו מוסיפים 7-10 ימים של נוגדי דלקת כתלות בצורך של הספורטאי ובהתקדמות. זה לרו בחולף מעצמו, אך לעתים לוקח כמה שבועות-חודשים, לא ניתן לחזות.. בנתיים אל תעשה תרגילים מכאיבים (כנראה רוב תרגילי יד קדמית ומתח/פולי עליון) במשך שבוע-שבועיים, ואז חזור בהדרגה עם משקל קל (קל!) וראה מה קורה. אם בסדר, באימון הבא הוסף מעט משקל (עדיין קל!) וראה מה קורה, וכן הלאה. טוב לתפוס את זה בהתחלה ולחזור באיטיות, כדי להחלים מהר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה