מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כאבים במרפק של היד בהמשך הדו ראשיאיתמר25/01/2009
שלום ברק אני בן 15 ומתאמן בחדר כושר לאחרונה החילו לי כאבים במרפק הקדמי ביד בסוף השריר הדו ראשי אני רוצה לדעת מה עלי לעשות כדי שהכאבים יפסיקו תוכל בבקשה להמצליץ לי על כדורים מתאמים נסיתי משחות מחמיומות ולא עזר לי אציין שזה כואב לי רק באימונים פניתי לרופא תהיה בעוד שבועים ואין לי זמן לחכות תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כשכואב הגוף מאותת שמשהו לא תקין
ברק צור25/01/2009הי איתמר
לצערי לא אוכל לעזור לך בפניה זו .
איני רופא ועליך להתאזר בסבלנות עד לתור שנקבע או לבקש מההורים לקחת אותך לרופא פרטי.
כשכואב הגוף מאותת שמשהו לא תקין. אם תמשיך, הבעיה יכולה להחמיר ואז זה ישבית אותך לתקופה ארוכה עוד יותר.
מצטער, אבל זה אומר שאתה ספורטאי אמיתי, אם יש לך כבר פציעות ספורט...
ברק
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדלקות גידים
ד''ר גל דובנוב-רז25/01/2009הסיפור והמיקום אופיניים לתחילתה של דלקת. הטיפול המומלץ במצבים אלו הוא מנוחה יחסית ולעתים אנו מוסיפים 7-10 ימים של נוגדי דלקת כתלות בצורך של הספורטאי ובהתקדמות. זה לרו בחולף מעצמו, אך לעתים לוקח כמה שבועות-חודשים, לא ניתן לחזות.. בנתיים אל תעשה תרגילים מכאיבים (כנראה רוב תרגילי יד קדמית ומתח/פולי עליון) במשך שבוע-שבועיים, ואז חזור בהדרגה עם משקל קל (קל!) וראה מה קורה. אם בסדר, באימון הבא הוסף מעט משקל (עדיין קל!) וראה מה קורה, וכן הלאה. טוב לתפוס את זה בהתחלה ולחזור באיטיות, כדי להחלים מהר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)