השמנה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• השמנה
    דניאל
    30/01/2009

אני בן 16 וחצי ואני שוקל פחות מידי ! אני מאוד רזה זה ככה מאז שנולדתי איזה תרגילים אתם ממליצים לי לעשות כדי להיראות יותר נפוח?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    השמנה

הוספת תגובה

• עליה במשקל ובמסת שריר

ברק צור
    01/02/2009

אהלן דניאל,
    קודם כל מי קבע שאתה במשקל קל מדיי.
    הנקודה השניה היא שלא בטוח שתרגילים יעזרו בלי לבחון את נושא התזונה שלך וגם ההתפתחות ההורמונלית, איך היה אביך בגילך או בני משפחה נוספים, אולי אתה תפרוץ ותתפתח בשלב מעט יותר מאוחר כי ככה אתם במשפחה ואולי צריך להתערב בכך.
    הייתי ממליץ לך לדבר עם ההורים ולהסביר להם שהנושא מציק לך ואז לפגוש 2 אנשי מקצוע:
    רופא להתפתחות ילדים שמתמחה באנדוקרינולוגיה ( התפתחות הורמונלית ) וגם דיאטנית קלינית שמבינה ספורט ותוכל לייעץ לך מה לאכול במקביל לאימונים וממה להיזהר ( כל מיני אבקות חלבון מטופשות שמוכרים בחדרי כושר ללא פיקוח).
    בבית חולים מאיר בכפר סבא יש את דר דני נמט ודר אלון אלייקים שהם מדהימים בתחום והיו גם ספורטאים בנבחרת ישראל באתלטיקה.
    אני מניח שיש עוד רבים וטובים, תלוי היכן אתה גר
    בהצלחה
    ברק

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה