מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- האם כדאי ללכת למכון כושר?גיא17/02/2009
שלום לך : היי אני גיא ואני בן 14 וחצי אני שוקל 54 קילוגרם והגובה שלי הוא 1.75 בימי אני תוהה אם אני יכול ללכת למכון כושר כי אומרים לי שזה עוצר את הגדילה או שזה פוגע בשריר ומקצר אותו לתווך ארוך בקיצור האם כדאי ללכת למכון כושר ומה הסיכונים או שכדאי להתאמ בבית ? אשמח לשמוע את תשובתך מפני שזה גם מעסיק הרבה בני נוער בבית ספרי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אימון במכון לנוער
ברק צור17/02/2009הי גיא
אם עובדים נכון עם משקולות, בדגש על מחזורי אימון ( סטים ) ארוכים ובמשקל נמוך שמשפר סיבולת שריר, אין כל בעיה עם פגיעה בגובה.
בעבר חשבו שאימוני כוח כן גורמים לפגיעה בגלל שהסתכלו על מרימי המשקולות בתחרויות והם כולם קטנים. בכל מקרה אתה הרי גם לא מדבר על הרמת משקולות.
הבעיה העיקרית לדעתי זה השיעמום והמונוטוניות של האימון. אתם בגיל שבו הייתי מאוד רוצה לראות אתכם מתרגלים תנועות מורכבות וקואורדינציה, שיווי משקל ובעיקר גיוון של ענפי ספורט.
השבוע ראיתי שני נערים: אחד שמתאמן בקפוארה והשני בחדר כושר. זה מהקפוארה עלה מתח כמו חיה, השני שמפמפם משקולות בקושי הצליח.
ספורט משחקי שמגוון את השרירים להתחזק בכל מיני זויות הרבה יותר נכון לנוער מאשר המכשירים בחדר כושר.
אופניים, ריצה, אולי להתנסות בטיפוס על קיר טיפוס, רולר בליידס או סקייטבורד, משחקי כדור וכד.
יהיה לך אח"כ את כל החיים להיות תקוע בחדר כושר ותאמין לי, זה משעמם גם את המבוגרים...הם גם לא מתמידים שם.
ברק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)