מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שיניתי אימון לפי המלצתך...איתי02/03/2009
לפני מספר ימים המלצת לי להתחיל יותר אימוני כוח עם משקולות ולהשתמש בפחות מכונות שפועלות על שריר אחד . פניתי למאמן הכושר במכון הכושר בוא אני מתאמן וזו התוכנית שבנה לי. אשמח לחוות דעתך . A. חזה : מקבילים-3 סטים - חזרות : MAX לחיצת חזה DB בשיפוע חיובי :-3 סטים 15 חזרות- משקל -10 קילו בכל יד פרפר בשכיבה עם משקולות :-3 סטים 15 חזרות - משקל 5 קילו בכל יד יד אחורית : לחיצה צרפתית -3 סטים 15 חזרות - על המוט משקולת של 2.5 קילו מכל צד. פשיטת מרפק בישיבה ויד מאחורי הראש --3 סטים 15 חזרות משקל 3 קילו רגליים אין לי את שמות התרגילים אבל כעיקרון באחד אני מכופף את הרגל עד שאני מגיע ל90 מעלות בשני הרגליים -3 סטים 15 חזרות . ותרגיל שני אני עומד על מדרגם עם קצה הרגל על המדרגה ועולה ויורד בעזרת כף הרגל . תרגיל שני יהיה במכונה שמיועדת לרגליים - להוריד את הרגליים כנגד המכונה . B: גב : מתח-3 סטים - חזרות : MAX משיכה בפולי עלייון - 3סטים 15 חזרות פול אובר - 3סטים 15 חזרות כתף: לחיצת כתפיים בישיבה עם משקולות 3סטים 15 חזרות (אין עדיין משקל) הרחקת כתפיים עם משקולות 3סטים 15 חזרות יד קידמית : כפיפת מרפקים 3סטים 15 חזרות בעמידה משקולות 10 קילו בכל יד כפיפת מרפקים עם W שלושה סטים 15 חזרות בישיבה (אין עדיין משקל) A+B בטן אני לא יודע איך קוראים לתרגילים אבל 3 סטים של שלושה תרגילים רצופים - 20 חזרות רגילות + 20 חזרות כשהרגליים בתישעים מעלות ליישר רגל אחת ולהביא את השנייה על היד + להרים את הרגליים (בשכיבה ) להוריד לאט כמעט עד נגיע ברצפה לחכות מספר שניות ולהרים שוב 10 חזרות בנוסף אני בדרך כלל עושה 3 סטים של 20 חזרות רגילות על הפיטבול . אשמח עם תוכל להביע חוות דעת בתודה איתי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא עונה לי
איתי04/03/2009מצטער עם אני מתריד אך אינך עונה לי לגבי תוכנית האימונים החדשה ואיני יודע העם להתחיל לעבוד איתה או לא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)