מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אימוני כושר בביתחסוי02/03/2009
שלום, אני בן 14, הגובה שלי הוא 1.80 מטר, המשקל שלי הוא 52 קילוגרם. אני מתאמן בכדורסל 4 פעמים בשבוע, כל פעם שעה וחצי, כל יום אני הולך לבית הספר ברגל וחוזר הביתה ברגל שזה בסך הכל 2 ק"מ. אני ילד די רזה, ואני רוצה לשנות את זה, גם בגלל הכדורסל אני די חלש, ובכדורסל צריך להיות נורא פיזיים. אני מבקש תכנית לשיפור הכושר (סיבולת לב ריאה) אני מתעייפ מהר יותר מהחברים שלי בספורט, ואימון לפיתוח השרירים ברגלים בבטן בידיים כתפיים חזה- אם אפשר בבקשה תרגילים צפצפים עם דוגמות. (אני יכול לקנות משקולות אם צריך) איזה אוכל אני צריך לאכול? וכמה אני צריך לאכול? והאם המשקולות לא יזיקו לי? ברק ראיתי אותך עובד ב"לרדת בגדול" וראיתי שעשית עבודה טובה, אני מקווה שתוכל לעזור גם לי, ואם זה מישהו אחר אז אני סומך גם עליך תודה רבה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איך בונים תוכנית אימון
ברק צור08/03/2009אהלן לך,
לצערי אתה שואל כאן דברים כל כך חשובים אך גם כל כך אישיים שזה לא יהיה נכון לענות עליהם בפורום.
אי אפשר לתת הנחיות אכילה או תוכנית אימונים בלי לראות את מי שהולך לבצע אותן.
אתה מתאר עייפות וחולשה. הייתי מבקש לראות בדיקות דם שלך ואז מושיב אותך עם דיאטן קליני שיודע לפענח אותן ולבנות תזונה לנוער. הייתי יושב איתך רק על הספורט למשך שעה וחצי, בוחן מה אתה אוהב ומה מתאים לך לתרגל ואז נותן לך תרגילים.
אני ממליץ לספר להורים שחשוב לך להתחיל להתאמן ולחפש מרכז קרוב לביתך שבו תוכל לבצע גם את הבדיקות שהמליץ דר' גל דובנוב וגם לקבל יעוץ אכילה וספורט
מצטער שהתשובה כללית
ברק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)