מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ערב טובאננניי18/05/2009
היי,
יש לי שאלה אבל היא קצת מצחיקה אבל זה קצת מפריע לי.
אני מאמנת בחדר כושר , מרימה משקולות ואני מאוד מתחזקת.
ובמקרה סתם בשביל הכיף כזה אנחנו וחברות שלנו סתם עושות הורדת ידיים.
וחברות שלי לא מי יודע מה חדקות בידיים. אנחנו עושות הורדה ידיים אני וחברה שלי ולא יודעת ברגע שאני והיא עושות הורדת ידיים אני מרגישהב כזה חולשה ביד שזה כואב לי ולפעמים היא מנצחת.
לא שאני באה כדיי להתחרות כי זה מאוד מוזר אני מרימה הרבה משקולות והיא בכלל לאא מרימה כלום ולפעמים שהיא מנסה להרים את מה שאני מרימה זה מאוד כבד לה.
(לא שאני רוצה להשוויץ או משהו, או לתהחרות) פשוט זה נורא מוזר שזה ככה.
אולי יש לי בעיה ואני לא יודעת מה.
אשמח לקבל את תשובתך.
ערב טוב ותודה,
סמדר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צהרים טובים
אננניי19/05/2009מתאמנת*
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההורדת ידיים
ברק צור01/06/2009אהלן אנני
גם אני נחשב לבחור מאוד חזק, עולה המון עליות מתח ונורא חלש בהורדות ידיים.
זה יכול להיות קשור לכמה דברים. קודם כל אולי את לא מחזקת את השרירים הרלוונטיים להורדת ידיים.
יכול להיות שחברה שלך למרות שאינה מתאמנת, פשוט קיבלה בתורשה מההורים שלה מסת גוף חזקה יחסית ולכן היא מנצחת.
מה שעוד מאוד משפיע בהורדות ידיים זה התחרותיות. יש אנשים שבאים בידיעה ברורה שהם ינצחו ולפעמיםן למרות שהם יותר חלשים, הם פשוט מקרינים ליריב שלא יעזור לו, הם מנצחים ויש אנשים חזקים שהם קצת יותר עדינים ופחות תחרותיים שפשוט נכנעים ולא בגלל שהם לא יכולים, הם כאילו מוותרים
בכל מקרה המשיכי להתאמן וליהנות
ברק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשוב אנניי
אנייי07/06/2009תודה לך הבנתי.
אבל עוד משהו שלא הבנתי איזה שרירים רלוונטים?
מה זה אומר?
אתה יכול בבקשה לפרט לי יותר...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמשום מה, צינזרו את הודעתי
טבעוני שרירי23/08/2009נתתי לך קישור+אימייל של מתחרה בהורדת ידיים מקצועני וחמוד (שלח לו אימייל ותיווכח בכך) שיענה לך על כל שאלה.
מנהל הפורום צינזר משום מה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)