גוף מוזר .. :/

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גוף מוזר .. :/
    שרון
    03/06/2009

שלום !
    אני בת 14 גובה 1.69/70 משקל 50/51.
    עד לשני שנה בערך הייתי שמנמונת , ורזיתי הרבה מאוד .. [בערך 6.5 ק"ג בשלושה חודשים]
    הייתי אוכלת לפי תפריט ועושה ריצות והליכות .
    בגלל שהייתה לי בטן כניראה נישארו לי מדלדלים , בבוקר אני קמה רזה עם בטן שטוחה פחות או יותר , אבל איך שאני אוכלת משהו קטנטן או אפילו שותה טיפה מים הבטן מתנפחת כאילו אני בהריון .
    מה אפשר לעשות כדי לקבל בטן שטוחה וגם עם אני אוכל שהיא תישאר כמו שהייתה ?
    ועוד משהו , יש לי היקף צר מאוד מתחת לחזה והיריחיים והישבן גדולים מאוד , וזה ממש מעבר לפרופורציות .
    מה אני יכולה לעשות כדי להוריד את הישבן והרגליים השמנות ?
    מחכה לתשובה :)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גוף מוזר .. :/

הוספת תגובה

• אממ זה די דחוף כי

.....
    07/06/2009

אני צריכה להכין את הגוף לבגד ים , ואני ממש לא אוהבת את המראה של הגוף שלי , מתי אני יכולה לקבל תשובה ??

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• האם ניתן להרזות במקום ספציפי ?

ברק צור
    14/06/2009

אהלן בעלת גוף מוזר ...( גם שלי מוזר !!!)
    קודם כל, כל הכבוד על הפתיחות ועל הרצון למצוא פתרונות.
    קשה להתייחס ולהגיב במייל מבלי לראות אותך.
    קודם כל את בת 14 והגוף שלך ימשיך להתפתח, לצמוח ואת בול בגיל להשפיע על העיצוב שלו עם ספורט ותזונה מאוזנת ( ובשום פנים ואופן דיאטה !!!)
    אי אפשר ל"הזמין " הרזיה באזור מסוים, יכול להיות שמבנה הגוף שירשת בגנטיקה המשפחתית יכתיב לכך שבאמת אזור הישבן והירכיים יותר רחב / מלא מפלג הגוף העליון.
    ברק

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה