מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- דחווףף בבקשההההספיררר30/06/2009
שלווםםם..
אני בת 15 אני שוקלת 63 והגובה שלי 1.63
אני לא אוהבתת את הגווףף שליי פפעםם היתיי רזזהה וכולםם אומרייםם ליי שהעליתיי אניי ממש שונאתת את הגווףף שליי ווממש רוצצההה לרזוותת אני מננסהה כל מיניי דייאטוותת אבלל אני דיי מפחחדתת כיי התחלתיי לפניי כמהה ימיםם דיאטתת כאסחח ועשיתי אותתה במשךך כמה ימיםם ואזז שההוריםם שליי יצאוו הייתהה עוגהה על השולחתןןןן וכמעטט שאכלתיי את כוללה כיי הייתי כל כךך רעבה למשהוו אחרר שהוא לא פירות וירקוותת ופשווטט טרפתיי את כלל העוווגהה בגלל זה אני מפחדתת לעשותת דיאטות שיישפיעוו עלל הגווףף שליי לרעעהההה
אניי מבקקשתת שתתעזוור ליי ותאממר לי מה אני יכוללה לעשותת כדיי לרדתת בממשקלל כיי זה כבר הופפךך לחמוור אני אוכללת כבר מרווב שייעמוםםם אני ממש רוצצה לרזות כי לא נוח לי עםם הגווףף שליי לפעמייםם קשה לי לנשוםם בגלל שהעלתיי בממשקללל
זה ממש דחוףף לייייייי....!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עם דיאטת כסח אפשר להגיע לבית חולים
ברק צור05/07/2009שלום ספיר
קראתי בדאגה רבה את מה שכתבת.
דיאטת כסח היא דבר נוראי ולא מרזים ממנה , רק מאבדים נוזלים ואז זה נראה לך כאילו רזית, בפועל רק איבדת מים.
אסור בשום גיל לעשות דיאטות כסח. את יכולה לאבד את השיער שלך, את המחזור ואפילו לאבד הכרה ולהתעלף.
אין שום סיבה לרזות מהר כי זו לא הרזיה נכונה. הייתי ממליץ לך לדבר עם ההורים, להסביר להם כי חשוב לך להיפגש עם דיאטנית קלינית שמתמחית בנוער.
בשלב הראשון הייתי בודק האם את בכלל בעודף משקל. ראיתי נערות ומבוגרים שכל הזמן חושבים שהם צריכים לרזות ובפועל הם היו במשקל תקין ורק היו צריכים להתחזק, ולאכול נכון.
בבקשה ללכת לאיש מקצוע שמתמחה באוכל ובנוער ולהתייעץ עימו
בהצלחה
ברק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)