תרגילים מיוחדים ?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תרגילים מיוחדים ?
    .....
    12/07/2009

שלום , אני מנסה לחטב את אזור היריכיים , אני עושה הליכות ומתקנים .
    ואני צופה בשינוי אבל ביריכיים החיצוניות ואני צריכה תרגילים כדי לחזק ולחטב את היריכיים הפנימיות , כי זה מדלדל מכוער כזה , ניסיתי לחפר באינטרנט ולא מצאתי כלום .
    האם יש אפשרות בכלל לחזק ולחטב את הירך הפנימי ?
    אם כן איזה תרגילים מומלץ לעשות ? , [אין באפשרותי לפנות למאמן אישי/חדר כושר/דיאטנית]
    תודה רבה לעוזרים , והמשך יום נעים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תרגילים מיוחדים ?

הוספת תגובה

• חיזוק פנים הירך.

ברק צור
    14/07/2009

הי דלית.
    חיזוק פנים הירך מתבצע על ידי לחיצת הרגליים זו לזו כשביניהן יכולה להיות כרית, כדור רך מספוג, קפיץ ייעודי לאימון וכד'.
    רכיבה על סוסים מחזקת אזור זה כי את בעצם מחבקת עם הרגליים את האוכף ושומרת כך לא ליפול, אפשר לשבת על כדור פיטבול גדול ולחבק עם הרגליים אותו תוך ניתורים קלים.
    חשוב לזכור שחיזוק שריר לא יימנע מהאזור להראות מדולדל. צריך גם לבצע פעילות אירובית כמו הליכה / ריצה / שחיה ואופניים ובעיקר להקפיד על תזונה מאוזנת ולא על דיאטה...
    בהצלחה
    ברק צור

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה !

...
    15/07/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה