מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מגבלות לפעילות גופנית לילדירון13/07/2009
יש לי בן שאו-טו-טו בן 12. הוא ספורטיבי עוד מחדר הלידה , פעיל מאוד באטלטיקה בכדורגל ובכדור סל.בחודשיים האחרונים "העלה מדרגה" והחל להתאמן באינטנסיביות גם בבית - שכיבות סמיכה,מרפקים , מתח וכו והכל בנוסף להשתתפותו בחוגי כדורגל ובליגות לילדים.
שאלתי - מה מותר לו ומה אסור ? פעם סברו כי פעילות מוגזמת מעכבת התפתחות/גדילה וכו'.
אודה לתשובה מפורטת
תודה !!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כמה להתאמן ?
ברק צור14/07/2009הי ירון,
הגוף "אוהב" להתאושש לאחר אימון ולכן לא הייתי רוצה לראות את בנך מתאמן כל יום, אלא מייצר טבלה שבועית כמו מערכת של ביה"ס ובה מסומנים האימונים.
אם החוגים הם של כדורגל ואתלטיקה קלה של פלג גוף תחתון, הוא בהחלט יכול לשלב בבית גם תרגילי בטן, מרפקים ומתח .
הייתי מנסה למצוא יומיים בשבוע שבהם הגוף שלו ינוח מפעילות, להקפיד על לפחות 8 שעות שינה ובעיקר לוודא שהוא אוכל כמו שצריך, אפילו לקדם מפגש עם דיאטנית שמתמחה בספורט שתוכל לוודא שכל אבות המזון בהם מתקיימים בתפריט שלו
ותהנה ממנו, בתור אבא...
ברק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)