דחוף מאוד

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דחוף מאוד
    פאדי
    20/07/2009

שלום רב
    אני בן 16 --- בגובה 172--- שוקל 58
    הבעיה שלי שהגוף שלי נראה קטן .
    שמעתי שבחדר כושר יש חלבונים (חלבון) להגדלת הגוף ואני לא רוצה לקחת חלבון בלי להתיעץ עם מישיהוא שהוא יודיע אם החלבון לטובתי או החלבון משביע עלי .
    *אני לא מתאמן בחדר כושר.

תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דחוף מאוד

הוספת תגובה

• כמה חלבון אוכלים ?

ברק צור
    22/07/2009

הי פאדי,
    סליחה שהתשובה התעכבה...
    כולנו צריכים לאכול מהכל: חלבון, פחמימה, שומנים, ירקות ופירות , בדיוק כמו שרכב נוסע על דלק, שמן ומים.
    כמה חלבון ומאיזה סוג ? קודם כל להסתמך על אוכל אמיתי: בשר גם עוף וגם אדום כי בו נמצא הברזל, ביצים, דברי חלב שעשירים בסידן וכד.
    אני ממש נגד אבקות חלבון כי הן נספגות הרבה פחות טוב בגוף, הן יקרות ולפעמים ממש מפריזים בהם. היה לפני כחלודש נער שהגיע לבית חולים שניידר עם קריסה של הכליות בגלל שייקים של חלבון.
    בכל מקרה החישוב לנוער בגילאי 12-19 הינו 1 גרם חלבון לכל 1 קילו משקל גוף . כלומר אם אתה שוקל 50 קילו, אתה צריך 50 גרם חלבון לכל היום
    חלבון אוכלים בלי קשר לחדר כושר ולא חייבים אחרי כל אימון להתחיל ולהשתולל באכילת סטייקים...
    אכילת החלבון בלי להתאמן כמובן לא תגרום פתאום לשרירים להתחזק.
    לגבי מבנה הגוף שלך שאתה טוען שהוא קטן. אתה כמעט בגובה שלי. אתה אולי רזה ואני חושב שאימון יכול לעזור לך כמו שיעזור לכל אחד.
    דווקא חבר'ה רזים טובים בזריזות. אולי אומנויות לחימה יתאימו לך, תתחיל קצת לעבוד עם משקל הגוף: קצת שכיבות שמיכה, לנסות עליות מתח. זה בפירוש יחזק אותך
    בהצלחה
    ברק צור

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה