מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תרגילים לאימון כושר בביתניצן26/07/2009
שלום שמי ניצן ואני עוד מעט בת 15 משקלי הוא בן 53-54 והגובה שלי הוא 1.65
אני מתאמנת בקראטה ובקיקבוקסינג כבר 7 שנים אבל נולדתי פג וכתוצאה מכך יש לי בעיות ברגלים ולא כל תרגיל אני מסוגלת לעשות בנוסף לכך בשנתיים האחרונות הברכיים כואבות ורופאים אומרים שזה נוצר מעומס של פעילות גופנית. לעומת זאת חיזוק הירכיים יכול להקל על הברכיים ולהרע לבעיות ברגליים אני התאמנתי בחדר כושר ובתקופה הזאת הברכיים לא כאבו אך הגמישות שלי שגם ככה לא טובה התקצרה
איך למצוא את האיזון ואיזה תרגילים אתה ממליץ לי להתאמן בבית?
מחכה לתשובה.. ניצן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שיפור יציבה לגוף = מערכת אפוס apos
ברק צור28/07/2009הי ניצן
כל הכבוד על ההתמדה בספורט וזאת עוד כשאת צריכה להתמודד עם בעיות וכאבים.
אני לא רופא ולא פיזיותראפיסט ואלו האנשים שיכולים ממש לייעץ לך מה לעשות.
אני כן הייתי מאוד שמח אם היית מבקשת מההורים שלך ללכת עימך לפגישה עם 2 רופאים מדהימים שאני מפנה אליהם לא מעט אנשים.
קוראים להם דר' עמית מור ודר' אבי אלבז והם הקימו סטארט אפ רפואי בשם אפוס apos
זו מערכת ביומכאנית שלובשים על הרגל ממש כמו נעל והיא מורכבת מ 2 חצאי כדור שיושבים על הסוליה וגורמים להרבה מאוד שרירים וחיישנים בתוך השרירים לעבוד וללמוד לייצב את הגוף .
נשמע לי שהם מאוד יכולים לעזור לך וזה משהו שאפשר ללבוש בבית תוך כדי הסתובבות, סידור חדר וכד'.
אם תגיעו אליהם, תמסרי להם ד"ש חם ממני ותגידי שהפניתי אותך. הם תמיד מקסימים אבל כך הם יהיו אפילו יותר.
כנסי עם ההורים לאינטרנט ובגוגל חפשו את אפוס או apos ותקראו עליהם קצת
המון בהצלחה
ברק צור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה אבל ...
ניצן29/07/2009תודה רבה אבל שכחתי להזכיר שאני מטופלת בapos כבר שנתיים וזה באמת עוזר לי
למרות זאת איך עוד אפשר למצוא את האיזון בין תרגילים לכושר לגמישות מבלי ללכת לחדר כושר?
ומי ששואל אני מאוד ממליצה על אפוס....
ניצן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרכיבה על אופניים
ברק צור01/08/2009הי ניצן
האם ניסית לרכב ? ברכיבה משקל הגוף נמצא על המושב ולא על המפרקים של הגוף והוא יכול לסייע בחזוק הגוף עם פחות עומס
כנסי לאתר שלי, יש שם בתקשורת - כתבות - תמונות על מתיחות לאחר רכיבה
בהצלחה
ברק
switch.me* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)