תרגילים לאימון כושר בבית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תרגילים לאימון כושר בבית
    ניצן
    26/07/2009

שלום שמי ניצן ואני עוד מעט בת 15 משקלי הוא בן 53-54 והגובה שלי הוא 1.65
    אני מתאמנת בקראטה ובקיקבוקסינג כבר 7 שנים אבל נולדתי פג וכתוצאה מכך יש לי בעיות ברגלים ולא כל תרגיל אני מסוגלת לעשות בנוסף לכך בשנתיים האחרונות הברכיים כואבות ורופאים אומרים שזה נוצר מעומס של פעילות גופנית. לעומת זאת חיזוק הירכיים יכול להקל על הברכיים ולהרע לבעיות ברגליים אני התאמנתי בחדר כושר ובתקופה הזאת הברכיים לא כאבו אך הגמישות שלי שגם ככה לא טובה התקצרה
    איך למצוא את האיזון ואיזה תרגילים אתה ממליץ לי להתאמן בבית?
    מחכה לתשובה.. ניצן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תרגילים לאימון כושר בבית

הוספת תגובה

• שיפור יציבה לגוף = מערכת אפוס apos

ברק צור
    28/07/2009

הי ניצן
    כל הכבוד על ההתמדה בספורט וזאת עוד כשאת צריכה להתמודד עם בעיות וכאבים.
    אני לא רופא ולא פיזיותראפיסט ואלו האנשים שיכולים ממש לייעץ לך מה לעשות.
    אני כן הייתי מאוד שמח אם היית מבקשת מההורים שלך ללכת עימך לפגישה עם 2 רופאים מדהימים שאני מפנה אליהם לא מעט אנשים.
    קוראים להם דר' עמית מור ודר' אבי אלבז והם הקימו סטארט אפ רפואי בשם אפוס apos
    זו מערכת ביומכאנית שלובשים על הרגל ממש כמו נעל והיא מורכבת מ 2 חצאי כדור שיושבים על הסוליה וגורמים להרבה מאוד שרירים וחיישנים בתוך השרירים לעבוד וללמוד לייצב את הגוף .
    נשמע לי שהם מאוד יכולים לעזור לך וזה משהו שאפשר ללבוש בבית תוך כדי הסתובבות, סידור חדר וכד'.
    אם תגיעו אליהם, תמסרי להם ד"ש חם ממני ותגידי שהפניתי אותך. הם תמיד מקסימים אבל כך הם יהיו אפילו יותר.
    כנסי עם ההורים לאינטרנט ובגוגל חפשו את אפוס או apos ותקראו עליהם קצת
    המון בהצלחה
    ברק צור

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה אבל ...

ניצן
    29/07/2009

תודה רבה אבל שכחתי להזכיר שאני מטופלת בapos כבר שנתיים וזה באמת עוזר לי
    למרות זאת איך עוד אפשר למצוא את האיזון בין תרגילים לכושר לגמישות מבלי ללכת לחדר כושר?

ומי ששואל אני מאוד ממליצה על אפוס....
    ניצן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רכיבה על אופניים

ברק צור
    01/08/2009

הי ניצן
    האם ניסית לרכב ? ברכיבה משקל הגוף נמצא על המושב ולא על המפרקים של הגוף והוא יכול לסייע בחזוק הגוף עם פחות עומס
    כנסי לאתר שלי, יש שם בתקשורת - כתבות - תמונות על מתיחות לאחר רכיבה
    בהצלחה
    ברק
    switch.me

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה