חיטוב...

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חיטוב...
    טל
    06/08/2009

שלום...
    אני מנויה כעת במכון כושר ליד הבית ורציתי לדעת על מה אני יכולה לעבוד כדי לשטח את הבטן וכדי לחטב את הירכיים...(אני לא ממש שמנה אבל הבטן לא שטוחה והירכיים דיי מלאותת)
    שאלתי את המאמן כושר במכון והוא לא נשמע כאילו הוא יודע משהו ממש...
    והאם זה מותר לחזור לפעילות ספורטיבית אינטנסיבית אחרי שבמשך תקופה של כ-3 חודשים לא עסקתי בספורט.
    באימון הראשו שלי במכון הייתי שעה על ההליכון והלכתי/רצתי 5 ק"מ והייתי על האופניים במשך חצי שעה ועשיתי 9 ק"מ.
    האם זה מעט מדי לאימון ראשון או שהייתי צריכה לעבוד חזק יותר?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חיטוב...

הוספת תגובה

• אההה וגם...

טל
    07/08/2009

הייתי גם היום במכון הכושר והמאמן נתן לי כמה תרגילים אבללל...למרות שעשיתי מתיחות אחרי הספורט כל הגוף שלי כואב (לאו דווקא תפוס) מה אני יכולה לעשות?
    תודה מראש ושבת שלום

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חיטוב2

לוטם דובינסקי
    19/08/2009

כנראה שהגזמת לאימון הראשון...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חיטוב

לוטם דובינסקי
    19/08/2009

שלום טל,
    כפי שכתבתי בעבר, בכדי לחטב יש צורך בהורדת אחוז השומן ועלייה במסת השריר - במקרה שלך עלייה במסת השרירים שברגליים תגרום לכך שהרגליים יראו מחוטבות יותר.
    אין אפשרות לבחור היכן בגוף יירד אחוז השומן, זהו מרכיב גנטי, ישנם כאלה שע"י אימונים אירוביים יורידו את השומן בבטן ואחרים בירכיים. אופניים, ריצה בעליות ובחול, ספינינג, רולר, כל אילו הם אימונים מצויינים להורדת אחוז השומן בגוף ולהעלאת מסת השריר ברגליים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה