עזרה בשרירי בטן

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עזרה בשרירי בטן
    עמית
    01/09/2009

שלום, אני בן 15 ומתאמן בחדר כושר.
    אני מנסה לפתח שרירי בטן, כלומר שיראו אצלי קוביות, אבל אני לא מצליח, למרות שיש לי שרירים חזקים (אני עושה 200 כפיפות בטן ברצף כפול שני סטים שלוש פעמים בשבוע).
    רציתי לדעת האם יש תרגילים שיעזרו לי לפתח את המראה...
    נ"ב אני ילד רזה ולכן אין בעיה שקשורה לשומן אני בגובה 1.68 ושוקל פחות מחמישים ק"ג

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עזרה בשרירי בטן

הוספת תגובה

• שרירי בטן

לוטם דובינסקי
    01/09/2009

שלום עמית,
    לכל אדם מבנה גוף משלו, אין אדם ללא שומן וטוב שכך...השומן חשוב לבריאותנו והכרחי לתפקודי חיים בסיסיים. יכול להיות שמבנה גופך הוא כזה שהשומן מצטבר דווקא באזור הבטן ולכן אינך רואה את ריבועי השרירים.
    האם כשאתה מותח את העור אתה כן מבחין בריבועים ?
    אני מאמין שבקרוב, בעקבות שינויים הורמונליים החלים בגיל ההתבגרות שרירך יגדלו...
    אנא על תשכח לאזן בין השרירים שאתה עובד עליהם (אגוניסטים) לבין האנטגוניסטים (נגדיים).

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כיצד לאזן?

עמית
    01/09/2009

לא התכוונתי שאין לי שומן, הכוונה הייתה רק שכנראה אני לא צריך לעשות דיאטה...
    וכשאני מותח את האור איני רואה ריבועים...
    ולגבי מה שאמרת על האיזון כיצד לעשות זאת? יש לך תרגילים לחיזוק הבטן? (ניסיתי להתחיל לעשות פלאנק במשך דקה כפול שלושה סטים)
    ועוד משהו שאני לא חושב שהוא קשור אבל בניגוד לכל חבריי יש לי מתחת לחזה ומעל הבטן שקע... אני מניח שזה רק מבנה גוף ואין לזה קשר אבל בכל מקרה אשמח לדעת אם זה קשור.
    תודה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה