מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עזרה בשרירי בטןעמית01/09/2009
שלום, אני בן 15 ומתאמן בחדר כושר.
אני מנסה לפתח שרירי בטן, כלומר שיראו אצלי קוביות, אבל אני לא מצליח, למרות שיש לי שרירים חזקים (אני עושה 200 כפיפות בטן ברצף כפול שני סטים שלוש פעמים בשבוע).
רציתי לדעת האם יש תרגילים שיעזרו לי לפתח את המראה...
נ"ב אני ילד רזה ולכן אין בעיה שקשורה לשומן אני בגובה 1.68 ושוקל פחות מחמישים ק"ג* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שרירי בטן
לוטם דובינסקי01/09/2009שלום עמית,
לכל אדם מבנה גוף משלו, אין אדם ללא שומן וטוב שכך...השומן חשוב לבריאותנו והכרחי לתפקודי חיים בסיסיים. יכול להיות שמבנה גופך הוא כזה שהשומן מצטבר דווקא באזור הבטן ולכן אינך רואה את ריבועי השרירים.
האם כשאתה מותח את העור אתה כן מבחין בריבועים ?
אני מאמין שבקרוב, בעקבות שינויים הורמונליים החלים בגיל ההתבגרות שרירך יגדלו...
אנא על תשכח לאזן בין השרירים שאתה עובד עליהם (אגוניסטים) לבין האנטגוניסטים (נגדיים).* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכיצד לאזן?
עמית01/09/2009לא התכוונתי שאין לי שומן, הכוונה הייתה רק שכנראה אני לא צריך לעשות דיאטה...
וכשאני מותח את האור איני רואה ריבועים...
ולגבי מה שאמרת על האיזון כיצד לעשות זאת? יש לך תרגילים לחיזוק הבטן? (ניסיתי להתחיל לעשות פלאנק במשך דקה כפול שלושה סטים)
ועוד משהו שאני לא חושב שהוא קשור אבל בניגוד לכל חבריי יש לי מתחת לחזה ומעל הבטן שקע... אני מניח שזה רק מבנה גוף ואין לזה קשר אבל בכל מקרה אשמח לדעת אם זה קשור.
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)