מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כמה שאלות מאוד חשובותניצן16/09/2009
שלום, אני בן 14 וחצי גובה 1.85 אני שוקל 58 , משחק כדורסל 4 פעמים בשבוע, ומתאמן בחדר כושר 3 פעמים בשבוע.
1. באימון בכדורסל אני מתעייף מאוד מהר, יש לי גם בעיות נשימה, אבל אני חושב שגם בגלל שאני צריך לשפר את הכושר, איזה תרגילים אני צריך לעשות כדי לשפר את הסיבולת לב ריאה? (בחדר כושר אני לא רץ על ההליכון).
2. איזה תרגילים אני יכול לעשות כדי לשפר את הקפיצה שלי?
3. מה כדאי לאכול לפני האימון במכון או באימון כדורסל, ומה כדאי לאכול אחרי?
תודה רבה על העזרה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מתאמן המון ולא בכושר...
לוטם דובינסקי19/09/2009שלום עמית,
משחק הכדורסל הוא משחק קשה ודורשני בו באים לידי ביטוי מגוון רחב של מרכיבי כושר - סבולת לב ריאה, סבולת אנאירובית, כוח וכוח מתפרץ,מהירות שיווי משקל ועוד...
על בסיס נתוני גילך, משקלך וגובהך עושה רושם כי אתה רזה מאוד.
לדעתי, אין לך מספיק מסת שריר על מנת לספק את הדרישה שאתה מציב לגופך ובגלל זה אתה מתעייף מהר. (אני ממליץ להתיעץ עם תזונאית מוסמכת...)
בעיות נשימה ? האם הן נובעות כתוצאה מהאימון או שאתה חולה במחלת ריאה כלשהי ?
ניתן לשפר את הגובה הקפיצה ע"י אימונים פליאומטרים. אימונים אילו יש לבצע רק אחרי בסיס איתן של כוח ואימונים מקדימים.
אינני ממליץ להתאמן באימונים פליאומטרים ללא מאמן מוסמך.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)