אימון AB

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אימון AB
    עדן
    28/10/2009

שלום אני בן 13.2 ושוקל 47.4 קילו גובה 160
    אני לפני שבוע בערך התחלתי מסה,כלומר חישבתי את הbmr שלי והוספתי לו 500 קלוריות ליום וזה מה שאני אוכל.
    אני התחלתי תוכנית אימונים AB:שהולכת ככה:מימין לשאמל
    AXBAXBX
    הנה לינק לתוכנית אימונים:
    והשאלות שלי הן:
    א.איך נתוני המשקל הגיל והגובה שלי?
    ב.האם הגיל טוב להתאמן?האם יכול להגרם נזק כלשהו?
    ג.אמרו לי שלא כדאי לי להתחיל אם הגוף שלי לא מיצר טסטוסטרון.
    והבנתי מזה טסטוסטרון והגוף שלי מייצר אותו....
    האם עדיין יכולה להגרם בעיה?
    ד.איך התוכנית אימונים שלי?ואיך הפיזור שפיזרתי אותה במהלך השבוע?
    ה.בנתיים יש לי רק שני משקולות של 2 קילו אבל בקרוב אני הולך לקנות שני משקולות יד מתברגות של כל אחת 8 קילו(אני יעלה את המשקל שאני מרים לאט לאט ואפשר כי זה פלטות של משקולות שמבריגים)ומוט אולימפי עם סה"כ של 20 קילו (שגם את המשקל שלו אני יעלה לאט לא)
    ומתח נתלה למשקוף. זה טוב מה שאני רוצה ?מתאים לגיל שלי(אני חייב לציין שאני לא יודע אם אני יגיע שאני ירים 20 קילו או 8 קילו במשקולות יד)
    והאם בתרגילים בתוכנית אימונים ששמתי שיש תרגילם שמחזיקים את המשקולות בצורה מקבילה אז אפשר להשתמש בתרגילים אלו במוט אולימפי במקום שני משקולות?
    ואשאלה אחרונה
    ו.זה בסדר שאני מתחיל מסה?

זהו תודה
    אני מצתער אם זה יותר מדי שאלות...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אימון AB

הוספת תגובה

• תוכנית איומונים

לוטם דובינסקי
    01/11/2009

א. ע"פ נתוניך הBMI שלך באחוזון ה - 50 - מצויין.
    ב. במידה ואתה מתאמן נכון ובצורה הדרגתית, ישן טוב ואוכל טוב לא יגרם נזק.
    ג. לילד בן 6 שמתאמן יראו שיפור במרכיבי כושר גופני כולל כוח בעקבות אימון, לכן, כנראה שגם לך...
    ד. כל עוד האימון מדורג וכולל מנוחות מתאימות ,מבוצע בטכניקה הנדרשת לכל תרגיל, מפעיל שרירים ושרירים נגדיים, לא אמור להגרם כל נזק.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה