מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שלום,מודאג29/11/2009
שמי שגב ועד לפני שלושה שבועות התאמנתי בבית באופן קבוע-כושר(כוח-שכיבות שמיכה,משקולות קטנות וכו')ומאז התחלתי להתאמן בנבחרת ביה"ס בכדורסל(שם לא עושים אימוני כושר) כפעמיים בשבוע-שלישי וחמישי.אני משתדל להתאמן גם בימי ראשון בבית-קצת כוח,אך כשמגיע היום אני עייף מכדי להתאמן.שאלתי-האם הפסקה של אימוני כוח מורידה את רמת הכוח הפיזי שבשרירים?מפני שהנפח ירד משמעותית והשרירים מרגישים רכים למדי. מה עצתך בנושא?ואיזה אימון כן כדאי לי לעשות ולנקז אימון כוח לפעם בשבוע(מה לעשות-אילו תרגילים ביום הבודד)?
תורה רבה מראש ושבוע טוב,שגב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוכנית אימונים
לוטם דובינסקי02/12/2009שלום שגב,
אני ממליץ על כתיבת תוכנית אימונים ע" אדם מקצועי המשלבת בתוכה את אימוני הכדורסל.
ברגע שהתוכנית תכתב היא תיקח בחשבון את כל מטרותיך - כושר גופני, מסת שריר וכו' ותעלה את הרמה באופן הדרגתי ובונה ואף תאפשר מנוחות מספיקות בכדי להשתפר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)