שאלה...

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה...
    נער
    30/11/2009

אני כבר חצי שנה עובד על חיטוב... ואין לי ממש מסת שריר.
    אני מתלבט אם להירשם לחדר כושר ולהתחיל בתקופת מסה.. כי עכשיו חורף, ולא הכי נעים לרוץ בחוץ.. כבר יורד לי החשק לרוץ.
    אבל מצד שני אני מפחד שאני אשמין מהמסה וכל החיטוב שעשיתי ייהרס... מה אני עושה במצב כזה? מה מומלץ לעשות? אני שוקל 49-50 וגובהי 1.60..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה...

הוספת תגובה

• תשובה

לוטם דובינסקי
    02/12/2009

שלום רב,
    אתה זקוק להכוונה מקצועית ולהגדרת מטרות ראויה, לא בדיוק ברורה לי מטרתך ? האם להעלות את מסת השריר ? האם להרזות ?
    ניתן להעלות את המסה השרירית ולשמור על גוף מחוטב גם יחד.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה נוספת!!!

נער
    02/12/2009

איך אפשר לעשות זאת? גם להעלות במסת השריר וגם להיות מחוטב?
    לפי מה שהבנתי, שני הדברים נוגדים אחד את השני.. בשביל מסת שריר צריך מאזן קלורי חיובי, כלומר עלייה במשקל ובאחוזי שומן, אבל בשביל חיטוב צריך מאזן קלורי שלילי- ירידה במשקל ובאחוזי השומן.
    אם כן, כיצד ניתן לשלב את שני הדברים בו זמנית? מה צריך לעשות? מה לגבי התזונה, המאזן הקלורי?

אשמח להסבר ולהצעות מה עליי לעשות..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מאזן קלוריות

לוטם דובינסקי
    02/12/2009

ניתן לשנות את הרכב הגוף מבלי לשנות את המאזן הקלורי.
    אינך מוכרח להיות במאזן קלורי חיובי בכדי להעלות את מסת השריר - בשעת אימון גופך זקוק לאנרגיה, היא תגיע ממאגרים הקיימים בגוף - שומנים ופחמימות ומהתזונה שאכלת.
    אינך חייב להיות במאזן קלורי שלילי בכדי להוריד את אחוז השומן בגוף - תזונה דלת שומן תוריד את אחוז השומן בגופך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה