מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שלום אני אשמח אם מישהו יוכל לעזוראסף18/12/2009
שלום, שמי אסף ואני בן 15 והגובה שלי הוא בערך מטר שבעים.
הבעיה שלי היא שאני כבר מחפש הרבה זמן איזשהי פעילות גופנית שתוכל לענות לי אל כמה צרכים כמו: לחזק את השרירים שלי, לגבוה, לבנות גוף, להרזות ולהיות בכושר
הבעיה אצלי זה שאני דיי עצלן וחסר מוטיבציה (אומנם יש לי יכולת אם דוחפים אותי ומאמינים בי)
אני חייב לציין שכבר היו לי כמה ניסיונות בחדר כושר אבל אני לא הצלחתי להתמיד וגם לא רציתי להגיע לרמה של כמה מהילדים שבשכבה שלי שעובדים על פיתוח הגוף (שבכנות זה נהיה מגעיל)
אני ממש חייב כבר לחזור למוטב כי נמאס לי להיות כל היום מול המחשב ובמיטה.. זה כבר מתסכל...
אז אני אשמח אם מישהו יגיב לי ויינתן לי רעיונות איך לחזור למוטב....
תודה, אסף* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מוטיבציה
לוטם דובינסקי23/12/2009שלום אסף,
אין לי דרך להקים אותך מהמיטה אך יש לי כמה רעיונות מעניינים...
1. אתה מוזמן להתנדב בעמותת אתגרים - עמותה שלא למטרות רווח, נוסדה בראשית שנת 1995 ע"י גרעין של נכי צה"ל, נכים אזרחיים ואנשי שיקום בכירים, במטרה לשקם פיזית, נפשית וחברתית, ילדים נוער ובוגרים באמצעות פעילות ספורט אתגרי ונופש פעיל חוץ מועדוני.
המונח ספורט אתגרי נשמע לרבים כמושג הכולל פעילויות "ספורט אקסטרים" פעילות מסוכנת המתאימה למשוגעים בלבד, יחידי סגולה שניחנו בכישרון מיוחד לעיסוק בענפי ספורט אתגרי. אך לא היא!!! המונח הלועזי בהגדרת פעילויות הספורט האתגרי בעמותת אתגרים הינו outdoor sports כלומר, כל אותם פעילויות המתקיימות בחוץ, בטבע בסביבתן הטבעית, שלא במועדון ספורט סגור.
2. תשכור מאמן כושר אישי אשר יהיה המפקד שלך ויכריח אותך לקום לאימון או שתבקש ממנו שיכתוב עבורך תוכנית אימונים אשר אתה מתחייב למלאה ע"פ לו"ז קבוע.
3. תמצע פרטנר שיגרור אותך מהמיטה...
בהצלחה !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)