מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ברצוני לעלות את מסת השריראביב01/01/2010
שלום. אני בן כמעט 14 משקלי 52-53 ק' וגובהי הוא 1.82.
אני משחק כדורסל ומשקלי יחסית נמוך וזה פוגע בביצועי מה אני יכול לעשות כדי להגיע למשקל מספיק?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לעלות במשקל
לוטם דובינסקי01/01/2010שלום אביב,
בכדי לעלות במשקל יש לאכול...
ביחד עם האימונים שאתה מתאמן, מסת השריר תעלה.
אני ממליץ על תזונה מאוזנת ובריאה הכוללת את מרכיבי המזון שגופך זקוק להם : פחמימות - 55 -65% מצריכת הקלוריות היומית, חלבונים - 12-18% מצריכת הקלוריות היומית, שומנים - 10-25% מצריכת הקלוריות היומית, פחות מ - 10% מהם שומן רווי.
מומלץ לצרוך פחמימות מורכבות ע"פ סוכרים פשוטים.
מומלץ לצרוך חלבון מלא בכדי לספק לגוף את כל חומצות האמינו ההכרחיות.
יש להרבות בשתיה ולצרוך ויטמינים גם כן...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאתה חייב לעלות במשקל!!
דניאל11/01/2010אם את בגובה 1.82 ושוקל 53 את נחשב ממש ממש רזה ואני ממליץ לך לעלות במשקל.
ומשקלך הנמוך הוא בטח זה שפוגע בביצועיך בכדורסל כי את קל מאוד יחסית לגובהך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלהתחיל לאכול
לוטם דובינסקי12/01/2010כל מילה בסלע...דניאל צודק...
אתה נמצא בתחתית טבלת אחוזני משקל לעומת גובה (BMI) באוכלוסיה.
אני ממליץ בחום להתיעץ עם תזונאית ולהתחיל לאכול.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)