אימון בחדר כושר לפני הלימודים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אימון בחדר כושר לפני הלימודים
    דור
    13/01/2010

שלום רב,
    אני בן 17, כיתה י'ב.
    ישנם ימים אשר אני מתחיל בשעה 11 את בית הספר, רציתי לדעת האם אימון בבוקר בחדר כושר (+מקלחת) יוכל לשפר את היכולות שלי בלימודים לכל אורך היום (עד 8 בערב בערך).

יש המון מאמרים על פעיליות ספורטיביות שנותנות הרגשה טובה לכל היום, האם זה מתאים גם ללימודים? אני מפחד להגיע לבית הספר עייף ולא מרוכז בעיקר בתקופת הבגרויות הקשה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• דעה

דרור
    13/01/2010

במידה וקמת באזור 8 בבוקר, אכלת ארוחה קלה עם פחמימות פשוטות(דגנים/פרוסה עם דבש ויוגורט עם גרנולה ו/או פרי) והתאמנת באזור 9:15 עד 10:30 ועוד הספקת להתקלח לדעתי זה מתכון נהדר להמשך יום טוב, נסה לשלב עבודה אירובית גם כן לשחרור האנדרופינים במוח שייתנו לך מרץ והרגשה טובה.
    כמובן לא לשכוח לאכול מנת חלבון טובה בתוספת פחמימה לאחר האימון למנוע עייפות ושחיקה בהמשך היום
    בהצלחה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נכון...

לוטם דובינסקי
    16/01/2010

מצויין, תשובה ברורה ונכונה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה