מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- משקולות לגיל 15אלון14/01/2010
שלום,
ברצוני לדעת איזה משקל של משקולות רצוי להרים בגילי,
אני יודע שזה לא משהו שיש לו הגדרה מסויימת ושצריך לדעת מה הן היכולות שלי.
אני מתאמן ועושק בספוט 5 ימים בשבוע לפחות ואני רוצה לפתח את שרירי הגוף העליון שלי.
אני אוכל טוב ובריא, אם זה עוזר לשיפוט של כמה רצוי להרים אני שוקל 70 קילו והגובה שלי הוא 1.80 אני בעל מבנה גוף רחב ואינני שמן ואין ברצוני להוריד במשקל.
תודה רבה, אלון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר משקל המשקולת
לוטם דובינסקי16/01/2010כפי שציינת, אין הגדרה מדוייקת של משקל שרצוי להרים, אך ניתן בעזרת ניסוי וטעיה לדעת מה המשקל האופטימלי עבורך בשלבי האימון הראשונים.
בדוק האם אתה מסוגל לבצע 3 סטים של 20 חזרות עם משקל מסויים, אם אינך מסוגל לסיים 3 סטים כאלו - המשקולת כבדה מידי, אם אתה מרים בקלות ויכול לבצע עוד חזרות רבות כנראה שיש להעלות את מסת המשקולת.
יש להוסיף שבשלבי אימון ראשוניים מבצעים סט אחד ולא שלוש לכן ההמלצה הנ"ל אינה רלוונטית לכל מתאמן.
בגלל הסיבה שאתה כבר בכושר אתה מוזמן לבדוק את המשקל באופן הזה.
הדרך הטובה ביותר לדעת היא ע"י התייעצות עם מדריך חדר כושר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)