שאלה -מלחיצים אותי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה -מלחיצים אותי
    אני
    17/01/2010

אנשים הסובבים אותי אומרים לי שאשאר נמוך אם אמשיך לפתח מאוד את שרירי,מפני שהם גדולים ביחס לילדים בגילי-אשאר נמוך.גילי 14.7,משקל 60 וגובהי 169 ס"מ.לא ממשקולות במשקל גבוה,אלא משכיבות שמיכה,מתח,משקולות עד 8 ק"ג.זה נכ ון?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה -מלחיצים אותי

הוספת תגובה

• אימון משקולות וגדילה

לוטם דובינסקי
    20/01/2010

אין כיום מחקרים המעידים על כך שאימון משקולות פוגע בגדילה...
    ישנם מחקרים רבים המעידים על פגיעה ברקמות הגוף - עצמות, שרירים, גידים, רצועות, מפרקים וכו' בעקבות אימון בלתי מבוקר.
    במידה והתרגילים מבוצעים נכון, במידה ואתה מונחה על ידי איש מקצוע שידאג לכך שלא תתאמן אימון יתר ושתבצע את התרגילים כפי שהם אמורים להתבצע, אין סיבה לדאגה...
    הקפד על מנוחה מתאימה, על שינה, על ארוחות מסודרות בעלות ערך תזונתי והמשך להתאמן...
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אל תלחץ!

זהר פריהר
    27/01/2010

שכיבות סמיכה(ולא שמיכה)ומתח אינן משפיעות על הגדילה.כמו גם עבודה מבוקרת עם משקולות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה