מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אני והילדים למרוץסיון31/01/2010
לפני שנתיים, חבר לקח אותי איתו למרוץ עין גדיף סתם בשביל החוויה. אמנם בכושר ממש לא הייתיף אבל יכלתי להנות לספוג את האווירה, כי האמת שהמרוץת מתאים לכל הרמות.
בניתקלתי שם גם במקצים לילדים והחלטתי שאני חייבת לשוח לשם את הילדים שלי. או אפילו להפוך את זה לאירוע משפחתי וליסוע כולנו.
אז השנה רשמתי את עצמי ואת שני ילדי למרוץ הקרוב שמתקיים בסוף פברואר והילדים ממש מתרגשים מזה. נהפוך את זה ממש לטיול ויהיה כיף.
השאלה שלי היא כזאת - האם יש למיש טיפים לילדים בנוגע למרוץ? מה לאכול, איך לגרום להם הכי להנות וכו'?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפים לפני מרוץ
לוטם דובינסקי31/01/2010שלום רב,
כל הכבוד על היוזמה, כן ירבו כמוך...
כמה טיפים לפני המרוץ :
- לישון טוב בלילות לפני המרוץ, בעיקר בלילה לפני.
- לאכול פחמימות מורכבות יום לפני ובבוקר המרוץ. (יש לשים לב שלא אוכלים בסמוך מידי למרוץ, אנשים שונים מגיבים שונה לאכילה לפני מרוץ, בידקו זאת באימונים - האם ההרגשה לא טובה בעקבות תזונה סמוכה מידי לאימון? איכלו כשעה וחצי לפני האימון\המרוץ. יש שמסתפקים בחטיף אנרגיה..)
- לשתות הרבה מים יום לפני המרוץ ובבוקר המרוץ.
- אני ממליץ בחום להתאמן בכדי להצליח ולסיים את המרוץ בהצלחה ובכדי שהחוויה תהיה טובה ושהשרירים לא יתפסו, כמו כן לדעת איך לבצע מתיחות, לשרירי הרגליים בעיקר.
- לרוקן את הקיבה והשלפוחית לפני המרוץ.
- לבצע חימום קצר לפני המרוץ הכולל ריצה קלה מאוד ומתיחות (10 דק')
- לא להתחיל את המרוץ בקצב מהיר מידי בכדי לשמור כוחות לסופו.
- לבצע מתיחות לאחר המרוץ.
בהצלחה...נשמח לשמוע איך היה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטיפים נוספים
זהר פריהר01/02/2010מומלץ להגיע יום קודם לאזור.כך תוכלו לנוח לפני ןאחרי המרוץ.בנוסף המרוץ הוא הלוך ןחזור.תתכוננו בחזור לרוח חזקה .שמרו כוחות והיו ערוכים לכך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)