שאלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה
    שירי
    09/02/2010

שלום, אני בת 15 ואני עושה ספינינג פעם אחת בשבוע. אני עושה דיאטה ,והבעייה היא שאני לא מספיק בכושר , אני רוצה להצליח לרוץ הרבה זמן ללא הפסקות. מה אני צריכה לעשות בשביל לשפר את הכושר שלי? ואיך אני אדע שהוא באמת משתפר?יש עוד בעיה- אני לא יכולה לעשות הליכות בבוקר בגלל הלימודים,. אני לא יכולה ללכת לחדר כושר בגלל שאני גרה במקום לא מתאים וצריכה שיסיעו אותי וגם בגלל שזה מאוד יקר. תודה=)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• להחליט להתאמן

לוטם דובינסקי
    13/02/2010

שלום שירי
    איך את יודעת שאת לא בכושר ? את מנסה וקשה לך ...
    תדעי שאת משפרת את כושרך הגופני כאשר תנסי לבצע ריצה שלא הצלחת בעבר ותעשי זאת בקלות...
    אני לא יכול למצוא בשבילך את הזמן... אם קיבלת החלטה להתאמן, את תמצאי את הזמן...קבלי את ההחלטה. ניתן להתאמן בכל מקום - גם אימוני כוח לחיטוב וגם אימונים לכושר גופני אירובי כמו הליכה וריצה. מצאי חברים להתאמן איתם, זה קל להתאמן בקבוצה, אחד נותן מוטיבציה לשני ויש תחושת מחוייבות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה