ספורט והרזיה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ספורט והרזיה
    קטיה
    11/02/2010

שלום
    אני שוקלת 73 והגובה שלי הוא 165.בנוסף לכך אני מתאמנת יום יום בטניס כבר 5 שנים...
    אני יודעת שיש לי עודף משקל אבל אני אף פעם לא מוצאת דרך מתאימה ונוחה להורדת משקל...האם תוכלו לעזור לי בבקשה? הייתי אצל דיאטנית וניסיתי דרכים רבות אך שום דבר אינו מצליח ואיני יודעת כבר מה נישאר לי לעשות תעזרו לי בבקשה...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ספורט והרזיה

הוספת תגובה

• להחליט לרדת במשקל

לוטם דובינסקי
    13/02/2010

שלום רב,
    ירידה במשקל אינה פשוטה ודורשת אורח רוח וסבלנות. בנוסף, יש לשנות את אורח החיים באופן שבו תאכלי מזון בריא ותפחיתי את מס' הקלוריות ממזון שגופך אינו צריך.
    באופן תיאורתי ירידה במשקל מאוד פשוטה - אם מס' הקלוריות שצורכים ביום, קטן ממספר הקלוריות שמוציאים (ע"י פעילות גופנית, אורח חיים, BMR - הוצאה קלורית יומית לאדם וכו') אנו נרד במשקל ולהפך. בפרקטיקה זה קשה בהרבה מכפי שזה נשמע : יש לדעת אילו מזונות כדאי לצרוך ובאיזה כמות, יש לדעת כמה קלוריות את שורפת ביום ואיך את יכולה לגרום לגופך לשרוף יותר קלוריות. כל אלו דורשים ידע וכמובן שיתוף פעולה מצדך (עם עצמך) לאורח זמן...
    אני ממליץ להתמיד אצל הדיאטנית ולסגל לעצך אורח חיים פעיל, אני ממליץ בחום להצטרף לקבוצה ספורטיבית מכל סוג שהוא (רולר, הליכה, ריצה, אופניים, וכל פעילות אירובית אחרת ששורפת הרבה קלוריות. אני ממליץ בחום להעלות את מסת השרירים (בעיקר ברגליים מפני שמסת השריר העיקרית היא בפלג הגוף התחתון) ע"י אימוני כוח ועל ידי כך להגביר את קצב הוצאת הקלוריות היומית ולחטב את רגלייך.
    אם אינך מסוגלת לעשות זאת לבדך פני לאימון קבוצתי או אימוני כושר אישיים.

בגלל העובדה שאת מתאמנת באופן יומי בטניס, אני מאמין שמשקלך נובע מהרכב התזונה ומכמותה...המשיכי והתמידי עם הדיאטנית.

ירידה במשקל פשוטה אם לקחת החלטה לרדת במשקל ולא מוותרת לאורח זמן.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה