מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ירידה במסת שרירג19/03/2010
אני מתאמן בבית כבר שנתיים, שגרת אימונים מאוד נוחה ומוצלחת, של שני סוגי אימונים שלכל אחד שלושה ימים בשבוע עם מנוחה בשבת.
לפני שלושה שבועות נכנסתי למשבר מוטיבציה, והתאמנתי בלי להתאמן על המתח, ככה שהיתה לי הפסקה איתו. בהמשך ויתרתי על שבועיים של כפיפות בטן, ואז שבוע בלי אימונים בכלל. האם מייד, ע"י ויתור על שני אימונים ויותר, יש ירידה בגודל ובכוח השריר? תוך כמה זמן זה קורה? אני מתכוון לחזור לשגרה בהקדם, וגם הקפדתי להמשיך לאכול חלבונים במשך כל הימים האלה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יש לי שאלה אילך?
נאור כהן19/03/2010אני כתבתי פה ולא הגיבו לי על זה אני רוצה להתחיל להיתאמן בבית על משקולות ושמעתי שצריך לעלות במסת השריר אולי אתה תוכל לעזור לי בזה מה אמורים לעשות וכל זה כי הבנתי לפי ההודעה שלך שאתה כבר אחרי העלת מסת השריר?"
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכשאתה אומר לצבור מסת שריר, אתה
ג20/03/2010מתכוון ל-להשיג בסיס טוב לאימונים? זה הכול עניין של הדרגתיות, אבל כשמתאמנים בבית חייבים הדרכה לתחילת הדרך ממישהו שצופה בך מתאמן. אתה גם לא יכול להתחיל "להרים" משקולות סתם ככה בכל מיני צורות, אתה חייב הגדרה של תרגילים ממישהו שבאמת יודע (במקרה שלי זה אחי הגדול)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההפסקת אימונים
לוטם דובינסקי31/03/2010שלום רב,
מסת השריר בניגוד לכושר אירובי נשמרת לאורך זמן רב יותר...
במידה וההפסקה היתה קצרה כשלך, ייתכן שירדת מעט במסת השריר אך חזרה לאימונים תחזיר את הגלגל לאחור ואף תגרום להשתפרות מכיוון שלאחר מנוחה מתאימה הגוף יכול להשתפר אף יותר מאשר המצב הקודם.
אכילת חלבונים מוגברת ללא אימונים מיותרת מכיוון ששרירייך זקוקים לחלבונים בכדי להתאושש ולבנות מחדש את השרירים הפעילים.
באתר האינטרנט שלי ( עולם הכושר) ישנה טבלה המסכמת את כמות החלבונים שיש לצרוך לפני בזמן ולאחר אימון גופני...בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)