רזה עם שומנים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• רזה עם שומנים
    שרון
    07/04/2010

שלום , אני בת וחצי גובה 1.68 ומשקל 55 בערך ..
    אני דיי רזה אבל שרירי הבטן שלי לא חזקים כ"כ ובגלל זה יש לי בטן בצקית ורואים את הקצת שומנים שיש לי ..
    איזה תרגילים מחזקים את שרירי הבטן ? והאם זה נכון שעם מחזיקים את הבטן מקווצת אז שרירי הבטן מתחזקים ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    רזה עם שומנים

הוספת תגובה

• * בת 15 וחצי

שרון
    08/04/2010

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום רב !

ניסים שרם
    08/04/2010

1.התרגילים שמחזקים את שרירי הבטן הם כמובן כפיפות בטן שלהם מספר דגשים : לא למשוך את הצוואר עם הידיים לעלות בעזרת שרירי הבטן , תמיכה לגב התחתון וחשוב מאוד מספר סטים בהם תגווני בצורת העליה כלומר פעם מעלה בצורה ישרה וסט נוסף בצורה אלכסונית זאת במטרה לא ללחוץ על הגוף תמיד באותה נקודה.
    בקשר למספר החזרות והסטים כמובן תמיד לפי יכולת כאשר מתחילים במינונים נמוכים ועם הזמן עולים למינונים גבוהים יותר.
    2.זה לא נכון להחזיק את הבטן מכווצת. כדי לחזק אותה עלייך לבצע עליה וירידה של חלק הגוף העליון לתחתון והפוך מהתחתון לעליון .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה ..

שרון
    10/04/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה