מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- יעוץ על אימון כושראופיר28/04/2010
הי אני אופיר אני בן 14 ואני שוקל 53 קילו ויש לי 2 מישקולות של 4 קילו אז אני רוצה לדעת איזה תרגילים אני יכול לעשות עם המישקולות כדי לחזק את השריר וגם אני רוצה לדעת איך להרים את המישקולות בצורה נכונה כדי שלא תעצר לי הגדילה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי אופיר
ניסים שרם28/04/2010קודם כול זה סתם מיתוס שהגדילה נעצרת מהרמת משקולות זה ממש לא נכון להיפך אתה יכול לחזק את העצמות והשרירים שלך שתגדל ותיהיה לאדם בוגר יותר תיהיה לך צפיפות עצם גדולה טובה וחזקה שזה חשוב מאוד אבל....
באימון לא נכון ולא מבוקר כן אפשר להזיק לעצמך. זה שיש לך 2 משקולות של 4קילו זה לא אומר שזה מתאים לך.
יש מאות של תרגילים עם משקולות לכול שריר בגוף וכול קבוצת שרירים אחרת אתה צריך משקל אחר כי יש קבוצות שרירים שהשריר הוא גדול יותר ודרוש לו התנגדות של משקולת גדולה יותר ויש קבוצות שרירים שדרוש להם פחות משקל כי הם יותר קטנות.
דבר נוסף עמדות המוצא של כול תרגיל וביצוע נכון של כול תרגיל קריטי לאימון אפקטיבי ובריא לכן לפי דעתי אתה חייב לראות הדגמות של תרגילי בעיניים שלך ולא על ידי הסבר בכתב של תרגיל.
אך אם בכול זאת תרצה שארשום לך תרגילים אני יכול רק תכוון אותי איזה קבוצות שרירים אתה בעיקר רוצה להתאמן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)