שאלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה
    שגב
    16/05/2010

אני בן 15. 170 ס"מ , 64 ק"ג.
    אמי אומרת לי שאני מתאמן יותר מידי(בבית) מה דעתך?

יום ראשון-
    חזה(שכיבות סמיכה,פרפר במכונה 3*15)
    יד קידמית(כפיפות מרפק,מהמותן לחזה וכו' ב10 ק"ג)
    בטן-מספר תרגילים על משקל גוף .
    סה"כ שעה אחת של אימון

יום שלישי
    כתפיים(מתח,שכיבות סמיכה כריש,משקולות לצדדים ב8 ק"ג,הרמות כתפיים [כמו להגיד לא עם הכתפיים)
    רגליים-שריר תאומים,3*15
    בטן-כמו ביום ראשון
    סה"כ 50-55 דקות של אימון

יום חמישי
    גב(מתח,עומד עם רגליים כפופות וגב ישר ומרים משקולת של 10 ק"ג לצדדים,לגב תחתון-שוכב על הרצפה ומרים רגליים וידיים בו זמנית)
    יד אחורית(שכיבות סמיכה יהלום,ג'קסונים)
    בטן-כמו בראשון ושלישי
    סה"כ 45 דקות של אימון

בנוסף,יש לי(בהתאם ללוח הזמנים בו ביה"ס מתקיים וכו) אימון כדורסל של הנבחרת בביה"ס בימים שלישי וחמישי.במקרה כזה האימונים של שלישי וחמישי מתקצרים ל20-30 דקות

מה דעתך?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• היי שגב

ניסים שרם
    17/05/2010

תוכנית האימונים שלך ניראת בסדר רק ליידע כללי מתח הוא בעיקר לשרירי הגב ופחות לכתפיים למרות שיש עבודה של הכתפיים אך הם לא השריר העיקרי שפועל.
    דבר נוסף שלא מובן לי אך כול אימון לוקח לך שעה האם הפעילות הארובית כלולה בשעה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה.

שגב
    18/05/2010

האימונים לוקחים שעה מפני שלא פירטתי באופן מלא (רשמתי הכל)רק לא כמה תרגילים וכו'.
    הפעילות האירובית היא אימון הכדורסל בו לא עושים אימוני כוח אלא רצים במשך שעה וחצי עם הפסקות שתיה מידי פעם.

שאלה:איזה תרגיל אחר כן טוב לכתפיים שהיית ממליץ עליו?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה