מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלהשגב27/05/2010
אני בן 15 , 170 ס"מ ו64 ק"ג(מתאמן בבית)
יש לי כמה שאלות:
1.לשרירי הרגליים אני עושה כך:
לשריר התאומים-עומד על מדרגה שהעקב באוויר ועולה ויוד עם כף הרגל.
שתי רגליים-2X15. רגל אחת-2X12(כל רגל).
עוד תרגיל,שאיני בטוח על איזה שריר הוא עובד(השרירים שמעל הבירכיים)-עומד על מדרגה שהעקב על המדרגה ושאר כף הרגל באוויר ומרים את כף הרגל שבאוויר כלפי מעלה-כך 3X15.
אח"כ דילגית - 100 דילוגים בערך,אפילו יותר.(לפעמים 150-200).
האם זה מסוכן לבירכיים?עלול לפגוע בהם?
2.לשרירי החזה אני עושה כך:
שכיבות סמיכה רגילות עם סטנדים לידיים-55 חזרות(בכמה שפחות סטים)
מולטי טריינר-3X15.
שכיבות שמיכה עם רגליים על המיטה וידיים על הסטנדים-55 חזרות(בכמה שפחות סטים)
מה דעתך?(אני מתאמן באופם רציני חצי שנה ויותר)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי שגב
ניסים שרם27/05/2010לגבי התרגילים לשרירי החזה : 2 התרגילים הראשונים מצויינים !
לגבי השלישי עלייך להימנע מלעשות אותו כיוון שיכול לגרום בעתיד לכאבים במפרק שורש כף היד עקב לחץ מיותר על אזור רגיש זה במיוחד במנח שאתה מבצע.
לגבי התרגילים לשרירי הרגליים : את התרגיל השני לא הבנתי אבל הראשון הוא אכן טוב. קפיצות על דילגית זה גם בסדר גמור.
בהצלחה !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
שגב29/05/2010המטרה היא חיזוק הרגליים-שיפור הניתור אולי(בלי לפגוע בגדילה או בברכיים) .הפעילות האירובית שלי היא כדורסל שאני משחק ורץ שם במשך שעה וחצי עם הפסקות שתיה.התרגיל שלא הבנת הוא לחיזוק השוקיים/
לא ענית לי על שאלת שרירי החזה.
אני עושה כך:
55 שכיבות סמיכה רגילות עם סטנדים לידיים(כמה שפחות סטים)
מולטי טריינר-פרפר-3X15
55 שכיבות סמיכה עם רגליים על המיטה בשיפועי וידיים על הסטנדים((כמה שפחות סטים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)