מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- קיקבוקסינג עם משקולותללא שם04/06/2010
שלום אני בן 14אני מאוד רוצה שרירים , לשרוף שומן ,ולשפר את הכושר הגופני שלי.
רציתי לשאול:
זה בסדר לעשות אימון קיק בוקסנג במשך 45 דקות ולאחר מכן אימון כוח המשולב עם משקולות לעוד 45 דקות 3 פעמים בשבוע? או הפוך?
אם שתי ההצעות לא טובות תוכל להמליץ לי על משהו אחר?
נב:
יש לי טונוס שרירים נמוך בחגורת הכתפיים
(כשהייתי קטן לא זחלתי)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי נריה
ניסים שרם05/06/2010זה זמן ממש ארוך לשני האימונים.
העדפה היא להפריד בימים: יום קיקבוקסיניג יום למחרת אימון כוח.
אבל אם אתה מתעקש בכול זאת לעשות את שניהם באותו היום תוריד מהזמנים של שני האימונים לכיוון חצי שעה לכול אימון כאשר עדיף שתעשה חימום כללי לגוף כמו ריצה קלה של בין 5 ל10 דקות ואז אימון כוח ואחר כך את האימון הקיק בוקסיניג.
ובקשר לשריפת שומן כדאי שתעשה פעילויות ארוביות כמו ריצה שחייה רכיבת אופניים כדורגל כדורסל איזה פעילות שאתה יותר מתחבר.
בהצלחה!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)