המשך-לא היה מקום

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• המשך-לא היה מקום
    שגב
    18/06/2010

יום ה' : חימום ומתיחות(מס' דקות) גב: מתח 35 חזרות בכמה שפחת סטים , *שכיבות סמיכה כריש-35 חזרות בכמה שפחות סטים, *תופס ביד משקולת של 10 ק"ג -מכופף מעט ברכיים,מצמיד שכמות וכל פעם יש אחרת ומושך מקדימה אל שריר הכנף. 3X10 כל יד , לגב התחתון- כריש על הבטן –שתי ידיים 2X15, כל צד 2X10. יד אחורית: שכיבות סמיכה יהלום 45 חזרות בכמה שפחות סטים , ג'קסונים 45 חזרות בכמה שפחות סטים . בטן:כמו בימים א' ו ג'.
    שאלותיי הם:
    1. מה דעתך על התכנית?מה אפשר לשפר ו/ או לשנות.
    2. כפי שכתבתי יש לי מסלול ריצה של 1.5 ק"מ בערך – כיצד אוכל לשלב אותו במהלך השבוע?
    3. מתי אוכל לערוך אימוני כדורסל מבחינת מנוחת השרירים וכו'(אני מתאמן במגרש שכונתי)?
    4. הורדתי מתרגיל החזה העליון שכיבות סמיכה רגליים עם המיטה מה אוכל לעשות במקום(נאמר לי כי זה מסוכן) ?
    תודה רבה רבה!זה חשוב לי מאוד .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    המשך-לא היה מקום

הוספת תגובה

• היי אופק

ניסים שרם
    18/06/2010

לדעתי התוכנית טובה מאוד.
    את המסלול ריצה אתה יכול לשלב יום ריצה יום מנוחה ולהשתדל לרוץ לפני האימון כוח.
    גם את האימון כדורסל כדי לבצע יום כן יום מנוחה.
    לגבי התרגיל המסוכן פשוט תבצע שכיבות שמיכה רגילות.
    בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

שגב
    18/06/2010

לא הבנתי את כוונתך-
    אם אני מתאמן כוח בראשון שלישי וחמישי,מתי אוכל להכניס את בריצה בכדי שתיהיה מנוחה?<

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי אופק

ניסים שרם
    19/06/2010

הריצה שאתה מבצע לא כל כך ארוכה לכן לא משנה אם אתה מבצע אותה בימים של אימוני הכוח או בימים אחרים רק החשוב הוא שיהיה יום ריצה יום מנוחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חסרה התייחסות

איתי הר-ניר
    19/06/2010

לא התייחסת לעניין העצימות המבוצעת.
    אמנם הריצה של הנער קצרה יחסית אך לא ניתנה הדעת על העצימות.

בגילאים כאלו עדיין היעילות המכאנית רחוקה משיאה ולכן תהיה הוצאה אנרגטית גבוהה בהשוואה לאדם בוגר- עד כ 15%.

שיפור מרכיבי הכושר גופני צריך להיות לפי תוכנית מתקדמת על פני חודשים בהתאם לתקופת התחלת העונה של הכדורסל.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מה כוונתך?

שגב
    22/06/2010

לשיפור הכושר-עם הזמן,למשל כל שבועיים-להעלות מס' חזרות או מס' סטים.?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי

ניסים שרם
    23/06/2010

כל שלושה שבועות בהתחלה להוסיף סט 1 ואחר כך חזרות ואחר כך משקל כמובן בהתאם להרגשת ויכולת הגוף .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה