מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- המשך-לא היה מקוםשגב18/06/2010
יום ה' : חימום ומתיחות(מס' דקות) גב: מתח 35 חזרות בכמה שפחת סטים , *שכיבות סמיכה כריש-35 חזרות בכמה שפחות סטים, *תופס ביד משקולת של 10 ק"ג -מכופף מעט ברכיים,מצמיד שכמות וכל פעם יש אחרת ומושך מקדימה אל שריר הכנף. 3X10 כל יד , לגב התחתון- כריש על הבטן –שתי ידיים 2X15, כל צד 2X10. יד אחורית: שכיבות סמיכה יהלום 45 חזרות בכמה שפחות סטים , ג'קסונים 45 חזרות בכמה שפחות סטים . בטן:כמו בימים א' ו ג'.
שאלותיי הם:
1. מה דעתך על התכנית?מה אפשר לשפר ו/ או לשנות.
2. כפי שכתבתי יש לי מסלול ריצה של 1.5 ק"מ בערך – כיצד אוכל לשלב אותו במהלך השבוע?
3. מתי אוכל לערוך אימוני כדורסל מבחינת מנוחת השרירים וכו'(אני מתאמן במגרש שכונתי)?
4. הורדתי מתרגיל החזה העליון שכיבות סמיכה רגליים עם המיטה מה אוכל לעשות במקום(נאמר לי כי זה מסוכן) ?
תודה רבה רבה!זה חשוב לי מאוד .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי אופק
ניסים שרם18/06/2010לדעתי התוכנית טובה מאוד.
את המסלול ריצה אתה יכול לשלב יום ריצה יום מנוחה ולהשתדל לרוץ לפני האימון כוח.
גם את האימון כדורסל כדי לבצע יום כן יום מנוחה.
לגבי התרגיל המסוכן פשוט תבצע שכיבות שמיכה רגילות.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
שגב18/06/2010לא הבנתי את כוונתך-
אם אני מתאמן כוח בראשון שלישי וחמישי,מתי אוכל להכניס את בריצה בכדי שתיהיה מנוחה?<* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי אופק
ניסים שרם19/06/2010הריצה שאתה מבצע לא כל כך ארוכה לכן לא משנה אם אתה מבצע אותה בימים של אימוני הכוח או בימים אחרים רק החשוב הוא שיהיה יום ריצה יום מנוחה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחסרה התייחסות
איתי הר-ניר19/06/2010לא התייחסת לעניין העצימות המבוצעת.
אמנם הריצה של הנער קצרה יחסית אך לא ניתנה הדעת על העצימות.
בגילאים כאלו עדיין היעילות המכאנית רחוקה משיאה ולכן תהיה הוצאה אנרגטית גבוהה בהשוואה לאדם בוגר- עד כ 15%.
שיפור מרכיבי הכושר גופני צריך להיות לפי תוכנית מתקדמת על פני חודשים בהתאם לתקופת התחלת העונה של הכדורסל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה כוונתך?
שגב22/06/2010לשיפור הכושר-עם הזמן,למשל כל שבועיים-להעלות מס' חזרות או מס' סטים.?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי
ניסים שרם23/06/2010כל שלושה שבועות בהתחלה להוסיף סט 1 ואחר כך חזרות ואחר כך משקל כמובן בהתאם להרגשת ויכולת הגוף .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)