מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלהשגב22/06/2010
אני בן 15.אני רוצה להצטרף בשנה הבאה לקבוצת כדורסל בשכונתי.אני רוצה להכין במהלך הקיץ את הגוף שלי הכי טוב שאפשר לעומס שצפוי בעונה .3 אימונים ובמשחק בשבוע +אני עולה לכתה י' כך שעם זאת עומס הלימודים הצפוי לא יהיה לי זמן לאימוני כוח.אני מקווה שאוכל לערוך לפחות שניים בשבוע תוך כדי העונה.
אני מתאמן כרגע ובמהלך השנה האחרונה התאמנתי בבית 3 פעמים בשבוע.התחלתי במשך חודשיים וחצי לערוך אימון A.על כל קבוצות השרירים.לאחר מכן עבר לחלוקה כזאת-יום א':חזה יד קידמית ובטן,יום ג':כתפיים רגליים ובטן וה': גב יד אחורית ובטן.שאלתי.האם בכדי להכין הכי טוב את הגוף אני צריך לחזור לתכנית A?נגיד יש לי 6 תרגילים לחזה או לגב,אז לחלק כך-2 בראשון,2 בשלישי ו2בחמישי?
אני עושה בנוסף ריצות כך שיש פעילות אירובית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי אופק
ניסים שרם22/06/2010כן החלוקה נכונה מאוד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
שגב22/06/2010אוקי,חלוקה נכונה.אז במקום האימון שאני עורך כרגע בבית-יום א'-חזה ידיים ובטן, יום ג'-כתפיים רגליים ובטן ויום ה' - גב יד אחורית ובטן =
לערוך בכל שלושת הימים את אותו האימון שעובד על כל קבוצותך השרירים?
האם זה עדיף? המטרה היא להכין את הגוף לעונת כדורסל בה אני מקווה לעשות 2 אימוני כוח בשבוע מפני שיהיה עומס רב של 4 אימוני כדורסל בשבוע + לימודים.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)